• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
06:5

Öğleye kalan Süre

Jandarma ruhsatsız av tüfeği taşıyan şüphelileri yakaladı

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karakeçili İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle 12 Aralık 2023 tarihinde park halindeki 42...Plakalı Tırda arama gerçekleştirdi.


İki şüpheli şahsın aracın içerisinde önemli miktarlarda uyuşturucu bulundu.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karakeçili İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle 12 Aralık 2023 tarihinde saat 22.00 - 00.00 sıralarında icra edilen Önleyici Kolluk Devriye faaliyeti kapsamında Sulubük Cep Mevkiinde park halindeki 42 …. Plakalı Tırı durdurarak aramada gerçekleştirdi.

Aracın şoför mahallinde bulunan F.E. (E.27) ve yolcu olarak K.Ö. (E.26) isimli iki şüpheli şahsın üzerinde ve araç içerisinde önemli miktarlarda uyuşturucu madde ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi.

ŞÜPHELİLERİN ÜZERİNDE VE ARAÇ İÇERİSİNDE DETAYLI ARAMAM YAPILDI

Araç içerisinde yapılan gözle kontrolde, ön yolcu koltuğunun ön kısmında içime hazır kovanın bulunması üzerine araç durdurularak şüphelilerin üzerinde ve araç içerisinde detaylı arama yapıldı. Yapılan aramalar sırasında: 1 Adet ruhsatsız pompalı tüfek, 12 adet fişek, 300 gram kubar esrar, 20 gram skunk, şişe içerisinde uyuşturucu tohumu, 4 adet sigara kağıdı, 1 adet içime hazır kova, 1 adet bıçak ele geçirildi.
Yakalanan F.E. ve K.Ö. isimli şahıslar hakkında, 2521 Sayılı Kanuna Muhalefet kapsamında Adli Tahkikata başlanıldığı, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadelerini aldıktan sonra şahısların serbest bırakıldığı bildirildi.

İlginizi Çekebilir

Takla atan otomobil alt sokaktaki aracın üstüne düştü, sürücü ağır yaralandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de ekmek fiyatı zamlandı!

İlginizi Çekebilir

Önal Çiftçinin Meclis deki sesi oldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32791

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#