• Dolar
    32.215
  • Euro
    34.746
  • Ç.Altın
    4.033
  • Altın
    2.433
KIRIKKALE
19°
02:4

Öğleye kalan Süre

İYİ Parti'de Dökülüyor!

İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde Yahşihan’da yaşanan istifa sonrası bir istifa da merkez yönetimde meydana geldi.


Geçtiğimiz aylarda partiye geçiş yapan Murat Korkmaz ve Av. Tuğba Çiftçi istifa etti. Yerel seçim öncesi yaşanılan bu istifaların, parti içerisinde nasıl yankı bulacağı ise merak konusu oldu.Parti içinde yönetimin tutumsuz tavırlar ve küçük olsun bizim olsun anlayışı  daha çok istifaların olacağı gözlemleniyor.

KORKMAZ PARTİDEN, ÇİFTÇİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

31 Mart 2024’de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala İYİ Parti’de sular durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Yahşihan ilçesinde yaşanılan istifanın ardından bir istifa da merkez yönetimde meydana geldi. Geçtiğimiz aylar içerisinde Gelecek Partisi’nden İYİ Parti’ye geçiş yapan Murat Korkmaz ve İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi istifa etti. Korkmaz’ın partiden, Çiftçi’nin ise görevinden istifa ettiği öğrenildi. Yerel seçim öncesi yaşanılan bu istifaların, parti içerisinde nasıl yankı bulacağı ise merak konusu.

İlginizi Çekebilir

Yeniden Refah Partisi adayı Tekinay, seçim koordinasyon bürosunu açtı

İlginizi Çekebilir

Harun Ulusoy, Kızılkanat esnaflarını dinledi

İlginizi Çekebilir

HACILAR’a modern sera kurulacak!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

17432

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#