• Dolar
    32.279
  • Euro
    34.805
  • Ç.Altın
    3.991
  • Altın
    2.408
KIRIKKALE
19°
02:2

İkindi'ye Kalan Süre

İYİ Parti ‘de Birlik ve beraberlik mesajları verildi

İYİ Parti Kırıkkale İl İlçe Başkanlığı bayramın dördüncü günü il binasında gerçekleşen programla bayramlaştı. İl ilçe yönetimin katılım sağladığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı verildi.


İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Yavuz Kuzucu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına il, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. İl Başkanı yavuz Kuzucu, herkesin bayramını kutladı.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

İYİ Parti M erkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran Kurban Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen bayramlaşmada birlik, beraberlik mesajları da verdi. Baran, daha sonra programa katılanlarla tek tek bayramlaştı. Baran "Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla il başkanlığımızın düzenlediği bayramlaşma programda teşkilat mensuplarımızla bayramlaştık. İl başkanımıza, ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza programa katılımlarından dolayı teşekkür eder, herkese iyi bayramlar dileriz" dedi. 

Sözlerine devam eden Baran" Bu canlı bayramlaşma bu heyecan bizim siyasetin içinde ne kadar güçlü bir şekilde olduğumuzun göstergesi. İnşallah bu güçle Belediye seçimlerine hızlı bir şekilde çıkacağız. İYİ Parti olarak sorunları kavga ederek değil, tam tersine daha fazla birlik, beraberlik, dayanışma, diyalog ve uzlaşı ile çözmeyi şiar edindiklerini belirten Baran, “Kısacası yeniden daha fazla demokrasi talep ederek hedeflerimize ulaşabileceğimizin bilincindeyiz. Bu nedenle ülkemizde farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyor; yerel seçimlere barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını hakim kılmak için mücadele ediyoruz.Milletimizin bize verdiği muhalefet görevini, bi hakkın yerine getirmeye, yerelde ve genelde iktidarı her alanda denetlemeye, doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye, vatandaşın hakkını hukukunu korumaya, kul hakkı yendiyse bunun da her zaman hesabını sorup, kamuoyuyla paylaşmaya kararlıyız” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de eğitim için çalışmalar sürüyor

İlginizi Çekebilir

Bu şehre susuzluk yakışmıyor!

İlginizi Çekebilir

EMİYET BİLGİLENDİRİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60969

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#