• Dolar
    32.307
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.395
KIRIKKALE
26°
06:50

Öğleye kalan Süre

İktidar herkesi aldattı

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emir Varol, seçimden önce ve seçin sonrası iktidarın ortaya koyduğu ekonomik tavına ilişkin açıklamalarda bulundu.


İl Başkanı Varol, iktidarın herkesi aldattığını söyledi.

Deva Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emir Varol, Ak Parti iktidarının dünü ve bugünü hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Seçim öncesi iktidarı ile şu anki iktidar arasında dağlar kadar fark olduğuna dikkat çeken Varol, iktidarın seçim öncesi söyledikleri ile seçim sonrası yaptıklarının tamamen zıt olduğunu belirtti. İktidarın seçim öncesinde bir bir sıralayan il Başkanı Varol, “Ben görevde olduğum sürece faiz yükselmez ancak düşer dedi. Bu ay merkez bankası 4 kez faiz artırdı. Seçimden hemen önce Faiz düşecek deyip seçimden sonra 5 ayda 5 kere faiz yükseltmek insanları aldatmak değil mi ? Seçim öncesi mazotu 20 lira seviyelerinde götürüp seçimden sonra 40 liraya getirmek aldatmak değil de nedir? Dolar kurunu 20 liralar seviyesinde rezerv dolar yakarak tutup seçimden sonra kuru patlatmak 27 -28 liraya çıkarmak vatandaşı aldatmak değil mi?” diye sordu.

 “Aldattılar kendilerine oy veren vatandaşı aldattılar.” Sözleriyle açıklamasını sürdüren Varol, ”emekliyi aldattılar, esnafı aldattılar, memuru aldattılar, çalışanları aldattılar, herkesi aldattılar, 85 milyonu aldattılar. Seçimi helalinden kazanmadılar. Seçim öncesi mülakatı kaldıracağız dediler, milyonlarca gence ümit verdiler ne oldu? Hala mülakat ile hak edenleri değil yandaşları işe alıyorlar. Seçimden önce insanları türlü vaatlerle kandırdılar oyları ceplerine koydular, seçimden sonra hiç bunları söylememiş gibi davranıyorlar. Bu aldatmak, kandırmak değil de nedir? Bu seçimi helalinden kazanmadılar.” ifadelerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

AHMET SUNGUR, AK PARTİ YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

Yılmazer den 2 Anlamlı Ziyaret

İlginizi Çekebilir

Kaza yapan sürücü otomobilini terk ederek kayıplara karıştı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

31777

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#