• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

Her düğüne bir polis

Kırıkkale Emniyet Müdürü Fahri Bulut, kentteki ulusal ve yerel medya mensupları ile bir araya geldi. Bulut, düğünlerde havaya atılan silahların önlenmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.


İl emniyet Müdürü Fahri Bulut, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte, kentteki ulusal ve yerel basın mensupları ile Polisevinde kahvaltıda buluştu. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte düğünlerde silah atılmasını önlemek amacıyla Emniyet Müdürlüğünün geçtiğimiz yıllarda başlayan ‘her düğüne bir polis’ uygulamasının devam edeceğini söyleyen Müdür Bulut, “Her sokak düğünlerinde polis görev yapacak. Düğünlerde silah atılmasına engel olmak için görev başında olacağız. Güvenlik konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Çünkü düğünlerde havaya atılan mermi havada kalmıyor. Yorgun mermiler insanlarımıza isabet edebiliyor, aracımıza ya da evlerimize isabet edebiliyor. Sizin mutluluğunuz başkasının üzüntüsü olmasın” dedi.

Müdür Bulut, uyuşturucu ile mücadelelerinin sürekli devam ettiğini belirtti. Kırıkkale’nin 43 ilin geçiş noktası olması nedeniyle ekiplerin sürekli çalıştığını ve kontrol noktasında şüpheli araç ve şahısların sürekli kontrol altında olduğunu da söyleyen Müdür Bulut, “Kullanıcılar konusunda ‘En iyi narkotik polisi annedir’ projemiz var. Projemiz en iyi şekilde devam ediyor. Bu konuda ailelere de eğitimler veriliyor. Uyuşturucu konusunda Kırıkkale çoğu ilden iyi durumda. Satıcılara gerekli uygulamaları yapıyoruz. Sık sık denetimler yapıyoruz. Bırakma konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Huzur Köy bu konuda öncü oluyor. Bu projenin çok iyi faydaları oldu” dedi.

İlginizi Çekebilir

RAMAZANIN 1 GÜNÜ 6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

AYIPTIR AYIP GÜZELLİGİ NEDEN BOZARSINIZ Kİ

İlginizi Çekebilir

Baharı beklerken kış geri geldi:

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68128

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#