• Dolar
    32.595
  • Euro
    35.079
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.436
KIRIKKALE
36°
02:4

Akşam'a Kalan Süre

Harikalar Diyarı Kreş ve Anaokulu törenle açıldı

''Ekranla değil, akranla büyüyen nesiller için'' sloganı ile yola çıkan Özel Harikalar Diyarı Kreş ve Anaokulu Kırıkkale’de açılış töreni ile hizmete girdi. Kurumda klasik yaklaşımlardan ziyade yepyeni formlarla eğitim verilecek.


Kırıkkale’de çocuk eğitimi sektörüne yeni vizyon ve anlayış ile hizmet vermeyi planlayan Özel Harikalar Diyarı Kreş ve Anaokulu gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. Mustafa ŞAHAN, Fatma ZEYREK, Muhammed Emre GÜNİ, Aylin GÜNİ ile birlikte 4 ortaktan oluşan kurumun açılışına Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Recep SEFER, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet SUNGUR ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PSİKOLOJİK DESTEK SAĞLANACAK

Kurumun açılışı dolasıyla günün anlam önemine ilişkin açıklamada bulunan Özel Harikalar Diyarı Kreş ve Anaokulu kurucuları Mustafa ŞAHAN, Fatma ZEYREK, Muhammed Emre GÜNİ, Aylin GÜNİ, ”Kırıkkale’ye okul öncesi eğitiminde farklı bir bakış açısı kazandırmak için yola çıkıyoruz. Kurumumuzda okul öncesi eğitiminde kullanılan klasik yaklaşımlardan ziyade çocuklarımızın gelişimine fayda sağlayacak birden fazla yaklaşımın eklektik yöntem ile oluşturulmuş formunu kullanacağız. Ayrıca çocuklarımızın eğitim öğretim süreci haricinde duygu durumları, sosyal gelişimleri, bilişsel becerileri ve psikolojik anlamda her alanları dönem içerisinde takip edilecek olup gerekli psikolojik destek Psikoloğumuz tarafından sağlanacaktır.” denildi.

ÇOCUKLARIN GELİŞİMLERİ TAKİP EDİLEBİLECEK

Çocukların hayatlarının tüm alanlarında kullanacağı dikkat, konsantrasyon, hafıza, mantık-muhakeme, işlem hızı bilişsel becerileri Psikoloğumuz tarafından ölçüm yapılacak olup, bu alanların sene içerisinde gelişimi sağlanacağına dikkat çekilen açıklamada,” Bunun yanında Kreşcepte uygulamamız ile velilerimiz çocuklarımız ile alakalı her türlü bilgilendirmeye gün içerisinde kolaylıkla ulaşabilecek ve gelişimini takip edebilecektir. Çocuklarımızın sadece dört duvar arasında sıkışıp kaldığı bir ortamdan ziyade kendilerinin öğrenme sürecine aktif katılım sağladığı, doğa ile iç içe olduğu, yaşayarak öğrendiği bir metot ile eğitim öğretim sürecimizi yürüteceğiz. Bunları yapmak zorundayız. Kolay değil sabahın sekizinden akşamın beşine kadar o minicik bedenler bir şeyler öğrenmek için o sıcacık yataklarından kalkacaklar. Çalışan ebeveynlerimiz çocuklarımızın en güzel çağında öğrenmeye aç olduğu dönemde kısıtlı zaman geçirmek zorunda kalıyorlar. Biz bunların görev ve bilincinde olarak hareket edeceğiz. Çalışan ebeveynlerimizin çocuklarını güvenli bir şekilde kurumumuzda ağırlayacağız. Hiçbir ebeveyn çocuğunun gerek bilişsel gerek duygusal gerekse sosyal gelişimi noktasında endişe etmemeli. Biz bunun garantisini veriyoruz. Kırıkkale’mize bir değer katacağımıza inancımız tam.” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Şok operasyon! 8 şüpheli hakkında işlem yapıldı

İlginizi Çekebilir

Kalefest 2024 için ilk toplantı yapıldı

İlginizi Çekebilir

Önal,kamyoncuların sesi oldu!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87795

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#