• Dolar
    32.415
  • Euro
    34.909
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.397
KIRIKKALE
19°
05:18

İmsak'a Kalan Süre

Hacılar’da KOYUNCU Farkı

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu göreve geldiği günden bu yana “Tek derdimiz Hacılar” sloganıyla gönüller yapmaya devam ediyor.


Hacılar’da  sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamayı kendisine şiar edinen Başkan Koyuncu, 5yıldan bu yana bu doğrultuda ilerlemeyi kararlılıkla sürdürüyor.Sabah 8’den gece yarılarına kadar ev ziyaretleri,asker gecesi,düğün,nişan gezen Koyuncu hizmet aşkı ile devam ediyor.

“Durmak yok, yolumuz uzun” diyerek yılmadan, rehavete kapılmadan; dinleyen, anlayan, üreten kurumsal yapıyı tesis ettiklerini belirten Başkan Koyuncu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Spordan tarıma, sanattan kültüre, eğitimden sosyal yaşama, alt yapıdan üst yapıya kadar vatandaşlarımızın hayatına dokunan ne varsa bunu yürekten hissettiren hizmetlerle, ‘Bugün dünden daha güzel’ diyoruz. Güzel Hacılarımıza ve milletimize hizmet yolculuğumuzda göreve geldiğimizden bu yana “Üretken Belediyecilik” anlayışımızla gece gündüz demeden çalışıyor, vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdürüyoruz.”

Başkan Koyuncu, “Bizim yolumuz; sevginin, kardeşliğin, tevazunun, birlik ve beraberliğin yoludur. Beldemiz her tarafına hizmet götürürken biliyoruz ki çaldığımız her kapıda sevgi ve muhabbet var. En büyük gücümüz olan vatandaşlarımızla ilke, duruş ve  değerlerimizden taviz vermeden beldemizi geliştirmeye ve kalkındırmaya devam edecek; vatandaşlarımızın hayat standartlarını iyileştireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.


“Beldemizi oluşturan diğer tüm dinamiklerimiz de olduğu gibi basın mensuplarımızın da düşüncesi, eleştirisi, tavsiyesi bizler için sonsuz önem taşımakta. Ortak Akıl Buluşmalarında genelde hep bunu yapıyoruz. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile bir araya geldik ve hakikaten onlardan gelen talepler, eleştiriler, şikâyetler bizim için çok anlamlı. Çok güzel şeyler oldu.

 Görev süremiz içerisinde beldemiz de gerçekleştirdiğimiz icraatımızın aslında sadece bir fragman olduğunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Allah nasip eder de tekrar 2. dönem nasip olursa asıl filmi o zaman izleyeceğiz. Bunlar bizim çalışmalarımızın başlangıcı.

ÇALIŞMALARIN HER ALANINDA BİZ DE VARDIK

Tabii ki bunu biz yaptık ama emin olun biz bu proje gerçekleşsin, bu yatırım buraya gelsin diye çok emek verdik. Hala da yapıyoruz. Bütün yolların üst yapısını biz yapıyoruz.  Biz masraftan, zahmetten kaçmayacağız. Kumunu, çakılını, hafriyatını hepsini biz veriyoruz. Boruları döşerken aldığımız kumun tamamını biz veriyoruz. Belediye tesisimizden. Yapılan yamaların, asfaltların, parke taşlarının hepsini biz yapıyoruz. Ciddi bir maliyette ciddi bir enerjimiz var.

 

İlginizi Çekebilir

TEKBIYIKOĞLU BİR ESERİ ASLINA DÖNDÜYOR

İlginizi Çekebilir

Keskinlilerden İl Başkanlıklarına Ziyaret

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale ve 5 ilde şafak operasyonu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18457

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#