• Dolar
    32.210
  • Euro
    35.022
  • Ç.Altın
    4.105
  • Altın
    2.506
KIRIKKALE
31°
01:48

İmsak'a Kalan Süre

HACILAR'DA HUMMALI ÇALIŞMA

Hacılar Beldesi uzun süredir beklediği asfalta kavuşdu. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’nun girişimleri sonucunda belde içerisinin asfaltlanma çalışmaları başladı. 18 bin metrekarelik alan asfaltlandı.


HACILAR’A HAYIRLI OLSUN

Hacılar Kasabası’nın gidiş geliş istikameti anayol çalışması tamamlandı. Yolun gidiş yönünü daha önce asfaltlanmasını sağlayan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet KOYUNCU geliş istikametinin de yaklaşık 18 bin metrekarelik alanın asfalt çalışmasını da tamamlayarak vatandaşların rahata kavuşmasını sağladı.Başkan KOYUNCU ‘’Geldiğimiz günden itibaren her zaman Şirin Beldemiz Hacılar’ımıza hizmet etme çabası içerisinde olduk. Kasabamız sorunlarını bir bir çözüme kavuşturmanın mutluluğu her daim tattık. Bugünde Kasabamız anayolunda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşadığı anayolumuzun da Kurban bayramı öncesinde asfaltını atarak vatandaşlarımıza erken bayram sevinci yaşatmanın ve  bir hizmetimizi daha yapmanın mutluluğu yaşıyoruz. Hacılar Kasabası’na ve vatandaşlarımıza asfaltımız hayırlı olsun. Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu Kurban bayramı öncesi tüm hazırlıklarını yaptı.Belde iç dış temizlik ve mezarlık temizlendi.

’’ Dedi.

İlginizi Çekebilir

Otomobilde mahsur kalan bebeği itfaiye kurtardı

İlginizi Çekebilir

BALIŞEYH’DE HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

UYUŞTURUCU İLE DAHA ETKİN MÜCADELE ETMELİYİZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

47020

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#