• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:38

Akşam'a Kalan Süre

Hacılar Kasabası’nın su sorununa çözüm

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, artan hava sıcaklıkları nedeniyle su problemine çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladı. Kızılırmak’tan 7 kilometre uzunluğundaki 1000 metreküplük depoya borularla su basılacak.


7 KİLOMETRE UZUNLUĞUNDA BORU 
Son dönemde yaşanılan hava sıcaklıklarıyla birlikte Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, kasabanın su sorununa çözüm bulmak amacıyla çalışma başlattı. Kızılırmak’tan kasaba içerisine 7 kilometre uzunluğundaki borularla depoya su basımı yapılacak. 1000 metreküplük depoya aktarılacak olan sular kasabanın su sorununa çözüm olacak. 
1 HAFTA SONRA SUYU AKITACAĞIZ
Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Mevsim normalinin üzerindeki sıcaklık ve göç alan Hacılarımızda su problemi vardı. Bizde bu su problemini çözmek için kollarımızı sıvadık. Kızılırmak’tan 7 km uzunluğundaki 1000 metreküplük depomuza 200lük ve 280lik borularla su taşımaya karar verdik. İnşallah projemizin yarısındayız ve 1 hafta sonra suyu akıtacağız. 
Hepimize hayırlı olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

Son Dakika..! Adalet Bakanı değişti

İlginizi Çekebilir

Toprak “Kadınlarımız İçin Projelerimiz Var”

İlginizi Çekebilir

Sevgilisinin boğazını kesti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13436

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#