• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
16°
03:18

İmsak'a Kalan Süre

Güleç Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi

31 Mart’ta gerçekleşecek Yerel Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına hız kazandıran Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Harun Güleç, pazar esnafını gezerek, sorunlarını dinledi.


Dün olduğu gibi bugün de sahalarda olan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Harun Güleç, Pazar esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan aday adayı Güleç Kırıkkale’nin sorunlarını çözmek için büyük çaba göstereceklerini dile getirdi. Halk pazarında vatandaşlarla da bir araya gelen Güleç, “31 Mart seçimleri için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. İnşallah ziyaret etmediğimiz kapı kalmayacak. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için herkesle görüşüp konuşacağız, kucaklaşacağız. Bizim de Kırıkkale’miz için hayallerimiz var. Kırıkkale’mizin güzelleşmesi için hayallerimiz var. Kırıkkale için Cumhuriyet şehri olduğunu tüm dünyaya duyurma hayalimiz var. Kırıkkale’ye tekrar umut kenti yapmakla alakalı hayalimiz var. Orta Anadolu’nun en büyük en güzel en yaşanılır il olması için hayallerimiz var. Bu hayallerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” şeklinde ifade etti.

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

İlginizi Çekebilir

Düğeroğlu sessizliğini bozdu

İlginizi Çekebilir

Balışeyh’de şok iddia; Belediye işçilerini kara listeye aldılar!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86121

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#