• Dolar
    32.273
  • Euro
    34.910
  • Ç.Altın
    4.003
  • Altın
    2.431
KIRIKKALE
21°
00:50

İkindi'ye Kalan Süre

General Manager NOMAC Enerji’den Kırıkkalespor’a destek sözü

Kırıkkale’de enerji sektöründe faaliyet gösteren General Manager NOMAC Enerji, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’ne destek sözü verdi.


Yapılan açıklamada, Kırıkkale’nin büyümesi ve kalkınması için herkesin elini taşın altına sokması ger

“KIRIKKALESPOR’UN YANINDAYIZ”
Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Kırıkkale’de faaliyet gösteren General Manager NOMAC Enerji Genel Müdürü Kürşat Büyüktuğrul’u ziyaret etti. Yapılan ziyarette, Kırıkkale’nin gelişmesi ve kalkınması için yapılması gerekenler masaya yatırıldı. Kırıkkale’nin gelişmesi için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini ifade eden Büyüktuğrul, ‘Her zaman maddi ve manevi olarak Kırıkkalspor’un yanındayız. Kırıkkalespor’a gerekli desteği vereceğiz.” dedi.

“GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”
Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Şeref Akbal, “Güzel bir sohbet oldu. Kırıkkale sevdalısı olan Büyüktuğrul’un bizleri misafir etmesi bizleri gururlandırdı. Karşılıklı görüşmede, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü’nün geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bu sohbette iştirak eden Delice Belediye Başkanımız Turgut Özden’e de ayrıca teşekkür ederim.” dedi. 

“KIRIKKALE BENİM ÖZÜM OLDU”
General Manager NOMAC Enerji Genel Müdürü Kürşat Büyüktuğrul ise yaptığı açıklamada, “Biz Türkiye’de bulunan sayılı firmalar arasında yer alıyoruz. Kırıkkale’de bulunmaktan son derece mutluyuz. Kırıkkale geçmişi, tarihi, töresi ve adetleri ile bir Anadolu şehri durumunda bulunuyor. Burada dostluklar çabuk kuruluyor. Herkes herkese yardım ediyor. Kırıkkale benim özüm oldu.” diye konuştu. Öte yandan Akbal, Büyüktuğrul’a Kırıkkalespor forması hediye etti. 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de yetiştiricilere 2023 yılı desteklemeleri başladı

İlginizi Çekebilir

Yüksek İhtisas doktoruna Avrupa'dan ödül

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de bir ailenin içler acısı hali

Haber Yorumları

Yorum Yaz

75515

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#