• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
02:51

Öğleye kalan Süre

Gençler Başkan Önal’a tebrike gitti

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları Kırıkkale il başkanı Ulaş Emre Demirel önderliğindeki gençlik heyeti Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Önal, gençlerin ziyaretinde çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları Kırıkkale il başkanı Ulaş Emre Demirel önderliğindeki genç heyeti Meclis salonunda kabul etti. Ziyarette gençler ile tek tek tokalaşan Başkan Önal, yapılacak projeler ve çalışmalar hakkında gençlere bilgi verdi. Gençler olarak her zaman Önal’a yanlarında olduğunu hatırlatan CHP gençlik kolları heyeti, Önal’ı tebrik etti. Başkan Önal, sadece Kırıkkale’nin değil Türkiye’nin gençlere her zaman ihtiyacının olduğunu hatırlatarak, Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde sağlam, dinamik bir genç nesil isteğini dile getirdi. Başkan Önal, gençlerin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Gençler karşılıklı görüş alışverişi ve sohbetin ardından Başkan Önal tarafından tek tek tokalaşarak uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

BAŞIBOŞ KÖPEKLER KORKUTUYOR

İlginizi Çekebilir

Benzine 68 kuruş zam geldi

İlginizi Çekebilir

Sigara fiyatlarına zam gelecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49677

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#