• Dolar
    32.521
  • Euro
    34.715
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
22°
00:10

Yatsı'ya Kalan Süre

Gedikali hayata geçireceği projelerden bahsetti

Gelecek Partisi'nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali, başkan seçildiği takdirde önemli projelere imza atacağını belirtti.


Gelecek Partisi'nin Keskin Belediye Başkan adayı Şabab Yücel Gedikali, seçilmesi durumunda gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında detayları geçtiğimiz aralık ayında açıkladı. Gedikali, Keskin'deki mahalle çeşmelerinin bakımı ve restorasyonunun yapılacağını belirtti.

GÜMÜŞGEN ÇEŞMESİNİN TARİHİ DOKUSUNA UYGUN BİR ŞEKİLDE RESTORE EDİLECEK

Bu kapsamda, At Çeşmesi, Gündoğdu, Maden ve Gümüşgen mahallelerinde bulunan çeşmelerin tarihi dokusuna uygun olarak restore edilip, çevresinin ağaçlandırılacağını ve banklar konularak vatandaşların dinlenme alanları oluşturulacağını ifade etti. Özellikle, Gümüşgen Mahallesi'nde yer alan çeşmenin restorasyonu özel bir öneme sahip. Gedikali, Gümüşgen çeşmesinin tarihi dokusuna uygun bir şekilde restore edilerek, etrafının ağaçlandırılacağını ve bankların konulacağını vurguladı.

DİNLENİP KEYİF YAPABİLECEĞİ BİR ALAN HALİNE GELECEK

Böylece, Keskinli hanımların yaz aylarında kilim ve yün yıkadıkları bu çeşme, daha estetik bir görünüme kavuşacak ve çevresi vatandaşların dinlenip keyif yapabileceği bir alan haline gelecek. Gedikali, bu projenin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların kuş sesleri eşliğinde çaylarını yudumlayabilecekleri huzurlu bir ortamın oluşacağını belirtti. Bu proje, tarihi ve kültürel mirası koruma yanında, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Barajsız ilk YKS başladı

İlginizi Çekebilir

HAZİRAN'A ZAMLA UYANDIK

İlginizi Çekebilir

Saygılı’dan veda mesajı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

86749

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#