• Dolar
    34.245
  • Euro
    37.638
  • Ç.Altın
    5.014
  • Altın
    2.920
KIRIKKALE
30°
04:55

İmsak'a Kalan Süre

Gedik Kardeşlerden Kırıkkale FK spor’a tam destek

Kırıkkale öncü firmalarından Titiz Halı Yıkama işletmecisi Eser,Mustafa Gedik kardeşlerden Kırıkkale FK spor’a tam destek.


2024-2025 sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü, 8 Eylül’de kendi saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak. Kamp sürecini tamamlayan ve Fikret Karabudak Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdüren Kırıkkale Futbol Kulübü’ne Titiz halı yıkama işletmecisi Eser Gedik başarılar diledi.

Gedik’’“Bu iddialı takımlar kendi aralarında oynadıkları maçları doğru yaşayıp, diğer maçları da kazandığında ligin üstüne çıkarlar. Yani benim tahminim bizde istiklal biraz önde gözüküyor hani hem transfer politikası hem kadro yapılanması açısından. Aramızda bir mücadele geçecek ama diğer takımları da göz ardı etmeyeceğiz. Biz şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah da şampiyon olacağız. Tabi bazen bazı olumsuzluklar yaşıyoruz burada dile getirmek çok şey değil, bunlar olacak ama süreç biz, o gün de söyledim şehrin lokomotifi futbol takımı şuan da. Kırıkkalespor kazandıkça bu vagonlar çoğalacak. Lokomotifin arkasına birçok vagon takılıp, önce işte taraftarlarımız zaten her zaman birinci sırada olacak. İşte diğer camiada bulunan oluşumları da peşimize takıp inşallah bu lokomotif büyük bir vagon kitlesi ile beraber şampiyonluğa uzanacak” dedi. 

İlginizi Çekebilir

2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI 3 YARALI

İlginizi Çekebilir

Dolmuştaki kadının koluna yorgun mermi isabet etti

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ESNAF VE VATANDAŞ MEMNUNİYET TEMELLİ HİZMET SÖZÜ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61998

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#