• Dolar
    32.252
  • Euro
    34.846
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.421
KIRIKKALE
27°

Ersan ‘’Kirli Oyunlara Gelmeyin’’

İyi Parti Belediye Meclis üyesi adayı Tolga Ersan sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Son günlerde süre gelen kirli ittifaklar neticesinde bazı şer odakları dem partisini ve pkk ile ilişkilerini en üst perdeden dile getirmemizden bir hayli rahatsız olduklarının bilgisini aldıklarını söyledi.

Ersan ‘’Caddede koluma girip bırak dem siyasetini diyebilecek kadar terbiyesizleşti ve cesaret buldular) Biz Anadolu’nun bağrında boz topraklarda kendisini bu vatana feda etmiş büyüklerimizin nesilleriyiz. Birileri üzülecek, kızacak veya bize tavır alacak diye kendi ikbalimizi hiçbir zaman memleketimizin ve milletimizin ikbalinin önüne geçirmemiş bundan sonrada geçirmeyecek olan yiğit serden geçtileriz. Yıllar geçse de aynı düşünceyi mutlaka nesiller boyuda aktaracağız. Bu milletin bölünmez bütünlüğünü tehtid eden ve edebilecek olan kim varsa, onlar ile kim dostluk veya ittifak içerisinde ise bizim dostumuz değildir.Bu en yakınımız olsa dahi değişmeyecektir.Siyaset şöyle kenarda dursun.Hasılı hasımımızdır. Bir başkanlık için kirli ittifaklara göz yuman ve sesini çıkartmayanlarıda tarih mutlaka kirli sayfalarına yazacaktır.Yerel seçimde olsa Genel seçimde olsa parti ve politikaları çok önemlidir. Hiçbir aday partisinin politikasını kabul etmiyorum diyemez. Genel merkezinin talimatını uygulamak zorundadır.Heleki bir milletvekili ise.Kırıkkalemiz bir seçim arifesindedir.Ya kirli ittifakların demlenen siyasetçilerine idare imkanı verecektir. Yada gerçek memleket sevdalısı, ülkücü ve milliyetçi bir adaya bu imkanı sunacaktır. Taktir kıymetli hemşerilerimizindir.Şehitler diyarı Kırıkkalemize Selam olsun’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Bu yaz kayıtlara geçecek

İlginizi Çekebilir

Ulusoy’’Tek rakibim CHP’’

İlginizi Çekebilir

DÜĞÜN KABUSUNDAN 2 TUTUKLAMA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

26450

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#