• Dolar
    32.205
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    4.082
  • Altın
    2.504
KIRIKKALE
25°
07:44

Öğleye kalan Süre

ERGİN’’YARIN SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR’’

İYİ Parti Yahşihan İlçe Başkanı ,Belediye başkan adayı Ahmet Ergin yönetimi ile sahalarda


Ergin ‘’Yarın seçim varmış gibi sahada en fazla koşturan siyasi parti olduklarını belirterek, "Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz" dedi. Müjdelerle hizmet yolculuğunu kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.

Ergin , "Hergün Yahşihan’da ve Yenişehir de Kadın kollarımız ve biz çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız.5 yıldır yürütülen yoğun ve titiz bir çalışmanın ürünü olan hizmet kervanımızda 18 projemizi anlatıyoruz. Sistemin teşkilat mensuplarının kendi aralarındaki iletişim ve işbirliğini kolaylaştırma yanında vatandaşların sorularını en doğru bilgiyle cevaplandırabilme imkanı da vereceğini anlatan Ergin, şöyle devam etti.

Diğer partilerin vatandaşı sadece seçimden seçime hatırlarken günün 24 saati, yılın 365 günü insanların kapısını çaldıklarını, hal ve hatırlarını sorduklarını anlatan Ergin, şunları söyledi:"Milletimizin tamamıyla tesis ettiğimiz gönül bağının yara almasına hiçbir zaman müsaade etmedik. Bugün de teşkilat olarak sahada en çok görünür olan, en fazla koşturan, en fazla faaliyet yürüten siyasi hareket biziz.ilçe başkanlarımızla mahalle temsilcilerimizle partimize ve davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerimizle yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçe teşkilatı olarak ziyaret gezmedik mahalle çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız

.

İlçemizde vatandaşlarımızla kucaklaşıyor, hasbihal ediyoruz. Bizler, vizyon ve proje olarak vatandaşın karşısına sadece boş lafla değil 18 projemizi anlatarak, sosyal medya da çıkarken,yeni müjdelerle hizmet yolculuğumuzu kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz."Sahalarda gezerken gözüyoruz. Kimisi yol diyor kimisi su diyor. İnsanımız, daha kendi iç meselelerini bile çözmekten aciz bu ekipten hiçbir fayda gelmeyeceğini çok iyi görüyor. Bilhassa gençlerimiz, sadece hizmet ve icraat olarak değil bizleri tercih ediyor.Ergin ‘’Kimsenin ne dediğine, ne yaptığına bakmadan sözlerini millete söylemeye, hizmetlerini anlatmaya, sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Ümit Özdağ Kırıkkale'ye geliyor!

İlginizi Çekebilir

LGS sonuçları açıklandı

İlginizi Çekebilir

ASKON Kırıkkale’ye Afrika’dan misafir

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53007

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#