• Dolar
    32.239
  • Euro
    34.729
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.393
KIRIKKALE
26°
05:25

İmsak'a Kalan Süre

Ergin, Yahşihan'da kadın istihdamı artacak

İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan Yerel Seçimler öncesinde seçim vaatlerini açıkladı.


. Ergin, Yahşihan için kadın istihdamını arttırmayı hedefleyen projelerini sıraladı.

İYİ Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Ergin, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan Yerel Seçimler öncesi seçim vaatlerini açıkladı. Ergin, Yahşihan için hayata geçireceği projeleri sıralarken, bayan seçmenlerini de unutmadı. Kadınlar için tekstil fabrikası kuracağının sözünü veren Ergin, bu fabrikada çalışanların tamamının kadınlardan oluşacağını belirtti. Ayrıca, fabrikada istihdam eden bayanların çocuklarını da unutmayan Ergin, fabrika içerisinde çocukların eğitim ve bakımını sağlayabilecek profesyonel bir kreş kuracağını vurguladı.

SEÇİLMESİ DURUMUNDA SEÇİM SONRASI AÇILACAK OLAN FABRİKADA 200 KİŞİLİK BİR EKİP ÇALIŞACAK

Ergin'in açıklamalarına göre, Yahşihan İlçe sınırları içerisinde sadece kadınların istihdam edileceği bir tekstil fabrikası kurulacak. Fabrikada güvenlik ve servis görevlilerine kadar tamamen kadınlardan oluşan yaklaşık 200 kişilik bir ekip çalışacak. Ayrıca, fabrikada çalışan çocuklu kadınlar için fabrika merkezi içerisinde çocukların eğitim ve bakımını sağlayabilecek profesyonel bir kreş de kurulacak.

Ergin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Buradaki amacımız, sosyal hayatımızın her alanında önemli role sahip kadınlarımızın sosyal ve ekonomik gücünü arttırarak istihdam sağlamaktır. Yahşihan'ın enerjiye ihtiyacı var." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz’dan yasak ırklı köpek yetiştirenlere çağrı: "Lütfen empati yapalım"

İlginizi Çekebilir

Yüzde 75 hibeyle 500 ton tohum dağıtıldı

İlginizi Çekebilir

GASP'A 2 TUTUKLAMA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71449

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#