• Dolar
    32.217
  • Euro
    35.027
  • Ç.Altın
    4.105
  • Altın
    2.509
KIRIKKALE
27°
01:24

Akşam'a Kalan Süre

EMEKLİLER YAŞAM TARZI İSTİYOR

İYİ Parti Kırıkkale İl teşkilatı emeklilerin sorunlarını dile getirmek amacıyla Hüseyin Kâhya parkında bir araya geldiler.


. İl başkanı Av. Yavuz Kuzucu ve parti yönetimi emeklilerin yanlarında olduklarını belirtti. Emeklilerin yaşadıkları sorunlara yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Av. Yavuz Kuzucu; emekliler sadaka değil, artık kendilerine yakışır şekilde yaşam tarzı istiyor” dedi.

İKTİDAR TARAFINDAN YOK SAYILMANIN ACISI

” Çok kıymetli ve değerli emekli hemşerilerim, basınımızın kıymetli mensupları öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Emekli hemşerilerim, Biliyorum yine mahzunsunuz. Yine bir kandırılmışlığın, yine bir aldatılmışlığın, bir siyasi iktidar tarafından yok sayılmanın acısını, sancısını yaşıyorsunuz. Kazanan AKP, sizlere birçok söz verdi ancak maalesef sizlerin dağ gibi biriken sorunlarınızı görmezden geldi. Seçim yaklaşınca AKP için çok önemli olup seçim bitince sorunlarıyla boğuşmaya çalışan ancak AKP tarafından ilgilenilmeyen birer topluluk oluyorsunuz.” dedi.

‘’BİRAZ DİN VE İMANDAN SÖZ EDERİM ALIRIM OYLARINI’’

kuzucu; “Allah’ınızı severseniz sizler her seçim döneminde kandırılmaktan usanmadınız mı? Sizler her seçim döneminde unutulup bir kenara itilmekten bıkmadınız mı? Elin emeklisinin geldiği, eğlendiği yerlerde onlara hizmet etmek için ikinci bir iş arıyorsun. Emekli oluyorsun ama hala çalışıyorsun, didiniyorsun. Senin dinlenmek, günlerini sevdiklerinle istediğin yerlerde geçirmek hakkın değil mi? AKP ne diyor biliyor musunuz? Seçim zamanı yaklaşınca söylerim güzel lafları, değinirim onların o günkü güncel sorunlarına, onların oyları çantada keklik ‘’Biraz din ve imandan söz ederim alırım oylarını’’ diye ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Kafes operasyonunda 150 kişi yakalandı

İlginizi Çekebilir

Eski Yahşihan Belediye Başkan Yardımcısı Şerbetçioğlu açığa alındı

İlginizi Çekebilir

MKE’de satış modülü değişti

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68026

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#