• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
07:19

Öğleye kalan Süre

Düştü mü yoksa intihar mı etti?

Kırıkkale'de yaşayan 52 yaşındaki 2 çocuk babası M.S.Ş üçüncü kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olayın intihar mı yoksa düşmemi olduğuna dair kesin bir bilgi paylaşılmadı.


Kırıkkale'de dün ardı ardına 2 intihar yaşandı. Üniversite öğrenciden sonra bir intihar haberi de Fabrikalar Mahallesi'nden geldi. Kırıkkale İŞKUR'da çalışan ve son olarak Trabzon'a ardından Ardahan'a tayini çıkan 51 yaşındaki M.S.Ş, dün gündüz saatlerinde yaşadığı evin balkonundan atladığı iddia edildi. Fakat olaya dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

BALKONDAN ATLADI

Olay yerinde bulunan vatandaşlar, M.S.Ş'yi gördüklerinde hemen sağlık ekiplerine haber verdiler. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucunda M.S.Ş'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Şahsın bunalımda olduğu ve intihar ettiği iddia edilirken, ölüm nedeninin intihar mı yoksa düşmemi olduğu kesinleşmedi.

Kırıkkale'de uzun yıllar İŞKUR'DA memur olarak çalışan M.S.Ş'nin cenazesi, bugün öğlen namazını müteakip Etiler Dörtyol Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de pompalı cinayet: 1 ölü

İlginizi Çekebilir

ET KOMYONU YANDI

İlginizi Çekebilir

CUMHURBAŞKANININ KIRIKKALE PROGRAMI ERTELENDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61357

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#