• Dolar
    32.880
  • Euro
    35.248
  • Ç.Altın
    4.064
  • Altın
    2.462
KIRIKKALE
28°
03:36

İkindi'ye Kalan Süre

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret"etti tuyuklandı

Kırıkkale'de gözaltına alınan bir şahıs, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret" ve "polisi darp etmek" suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


 19 Haziran Çarşamba günü akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı'ndaki Çalılöz Köprüsü'ndeki alt kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü halde araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren T.Ö., vatandaşların ihbarı üzerine trafik ekiplerince uygulama noktasında durduruldu. Yasal işlemler sırasında alkollü sürücü taşkınlık yaparak önce polise şiddet uyguladı, ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

Alkollü sürücü, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrollerinden geçirilen T.Ö., Kırıkkale Adliyesi'ne sevk edildi. T.Ö. isimli şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

GÜNE MOTORİN ZAM MI İLE UYANDIK

İlginizi Çekebilir

Japon arkeolog keşfetti, Anadolu’nun en eskilerinden: Toprak altından ’saray’ çıktı

İlginizi Çekebilir

Bakan Yardımcısı Madak, Kırıkkale Huzurköy’de incelemede bulundu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81723

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#