• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
19°
02:39

İmsak'a Kalan Süre

Çocuklar milletimizi yeni ufuklara taşıyacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yarın tüm yurtta coşku ile kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolasıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Önal, tüm çocukların bayramlarını kutladığını bildirdi.


Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlık mücadelesi veren Aziz Milletimizin işgale karşı milli duruşunun ve cesaretin somut adımı olarak ortaya çıkan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 103’üncü yılının haklı gurunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 aynı zamanda ülkemiz ve dünya çocuklarına Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmiştir. Sevgili Çocuklar; En önemli servetimiz ve geleceğe olan umudumuzsunuz. Sizler, milletimizin aydınlık yarınlarının teminatısınız. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin daha da gelişmesi ve kalkınması adına gelecek güzel günleri kucaklayacak olan çocuklarımızın özgür irade sahibi bireyler olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur.

 İnanıyorum ki çocuklarımız yakın bir gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olarak Aziz Milletimizi yeni ufuklara taşıyacak, ülkemizde ve dünyada barış ve kardeşliğin tesisi için çaba sarf edeceklerdir. Bizlerde Kırıkkale Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha mutlu daha güzel yarınları ve çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmeleri için var gücümüzle çalışacağız.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum."

 

İlginizi Çekebilir

Türkiye’de 5 kişiden 1’i kanserden ölüyor

İlginizi Çekebilir

HACILAR'DA HUMMALI ÇALIŞMA

İlginizi Çekebilir

DEAŞ OPERASYON DA 1 TUTUKLAMA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84677

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#