• Dolar
    32.519
  • Euro
    34.774
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.402
KIRIKKALE
22°

Çiçekler, Yiğit Hamza’ya umut olacak

Kırıkkale ve ilçelerinde göreve gelen belediye başkanları, kendilerine hayırlı olsun çiçekleri yerine SMTA Tip-1 hastası Yiğit Hamza Demir için bağışta bulunmalarını talep ettiler.


ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞTA BULUNUN

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi tamamlandı. Demokrasi şöleni havasında tamamlanan seçim sonrasında hem duygusal hem de renkli görüntüler yaşanmaya başladı. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal başta olmak üzere Hacılar Belediye Başkanı Osman Erdoğan ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, başkanlık koltuklarına oturdukları andan itibaren anlamlı bir destek kampanyasına imza attılar.

BAHAR ÇİÇEKLERİMİZ UMUT OLSUN

Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 ölümcül kas hastası olan Yiğit Hamza Demir için her alanda kampanyalar devam ediyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Bahar çiçeklerimiz Yiğit Hamza'ya destek olsun! Sevgili hemşehrilerimiz tebrikleriniz ve kutlamalarınız için göndermek istediğiniz çiçek ve hediyelerinizi Kırıkkale'mizin tek SMA hastası güzel evladımız Yiğit Hamza için bağış yapalım, bir ailemizin yavrusu için umut olalım” dedi.

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Acemi kasaplar hastanelik oldu

İlginizi Çekebilir

Ölü balıklar kıyıya vurdu!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

48783

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#