• Dolar
    32.361
  • Euro
    34.695
  • Ç.Altın
    3.961
  • Altın
    2.380
KIRIKKALE
19°
00:5

İkindi'ye Kalan Süre

CHP adayı Önal, oyunu ailesiyle birlikte kullandı

Kırıkkale, 31 Mart Mahalli idareler seçimleri kapsamında oy verme işlemleri sabah saat 08.00 itibarıyla başladı. CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, oyunu Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde kullandı.


Kırıkkale 31 Mart mahalli idareler seçimi sabah saat 08.00 itibarıyla başladı. Kimlik kontrollerinin ardından seçmenler, belirlenen sınıflarda kurulan sandıklara yönlendirildi. Seçmenler, oy pusulalarını aldıktan sonra perdeli kabinlere girerek tercihlerini yaptı. Oy kullanma işlemi, pusulaların mühürlenmesi ve sandıklara atılmasıyla tamamlandı. Kırıkkale'de oy verme işlemleri, akşam saat 17.00'ye kadar devam edecek.
CHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ahmet Önal, oy kullanmaya ailesi ve çocuklarıyla birlikte geldi. Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu lisesindeki 1395 numaralı sandıkta oyunu kullanan Önal, oy kullanma işlemi sonrasında sadık görevlilerini ve okula oy kullanmaya gelen vatandaşları tebrik etti. Uzun süre okul bahçesinde seçmenlerin ilgisiyle karşılanan Önal, daha sonra bölgeden ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TMO’da randevu sıkıntısı olmayacak

İlginizi Çekebilir

Türkyılmaz: “Öğrencilerimiz bize emanet”

İlginizi Çekebilir

2 KADIN UYUŞTURUCUDAN YAKAYI ELE VERDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28326

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#