• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
08:22

Öğleye kalan Süre

Cesur Gazeteci Çağlar Atmaca hastaneye kaldırıldı

Kırıkkale’nin sevilen gazetecisi Manşet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Çağlar Atmaca, geçirdiği ani rahatsızlıktan dolayı hastanede tedavi altına alındı.


Kırıkkale’nin sevilen gazetecilerinden Manşet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çağlar Atmaca, dün gece saatlerinde aniden rahatsızlandı. Yüksek İhtisas Hastanesi Acil Servisine hastaneye kaldırılan Atmaca’nın EKG’si ve ardından tomografi çekildi. Yapılan tetkiklerin ardından bir süre acil serviste tedavi gören atmaca, göğüs hastalıklarındaki muayenesinin ardından hastaneye yatırıldı. Tedavisi hastanede devam eden Atmaca’nın durumunun iyi olduğu, bir süre doktor gözetiminde tedavisi devam edecek. Zatürre başlangıcı tanısıyla hastanede yatan Genel Yayın Yönetmeni Çağlar Atmaca’ya Bayrak Gazetesi olarak acil şifalar diliyor, en kısa sürede tekrar sağlığına kavuşarak, aramızda görmeyi temenni ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

Tatilciler Dönüş Yoluna Geçti

İlginizi Çekebilir

8 başlıkta AK Parti'nin seçim beyannamesi

İlginizi Çekebilir

ÇKS Kayıtları yarın başlayacak

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88024

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#