• Dolar
    32.521
  • Euro
    34.715
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.403
KIRIKKALE
22°
00:9

Yatsı'ya Kalan Süre

Çelik Kanatların Kırıkkale gösterisi nefes kesti

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde Jandarma Çelik Kanatlar ile Mehteran Takımı ve Atlı Birliği'nin Kırıkkale'de sunduğu gösteri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.


Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla yapılan etkinlik, Zafer Caddesi'nden kortej yürüyüşüyle başladı. Kortej yürüyüşünde Mehteran Takımı çeşitli marşlar seslendirdi, Jandarma Komandolar ve Atlı Birlik de yürüyüşte yer aldı. Çevredeki vatandaşlar ise jandarma ekiplerine sevgi gösterisinde bulundu, bazıları ise cep telefonu ile çekim yaptı.

ÇELİK KANATLAR GÖSTERİ YAPTI

Korteje katılan Vali Mehmet Makas, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, MHP Milletvekili Halil Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve öğrenciler, Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından Mehteran Takımı tarafından çeşitli marşlar seslendirildi. Etkinliğin sonunda da Çelik Kanatlar uçuş gösterisi yaptı.

 

100. YIL KUTLAMALARI BİTMEDİ

Vali Makas, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamalarının sadece 29 Ekim akşamıyla bitmediğini belirtti. Türk'ün çağı, "Türkiye Yüzyılı"nın kısa kutlamalarla girilecek bir dönem olmadığını belirten Makas, "Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları sadece 29 Ekim akşamıyla bitmedi. Çünkü, Türk'ün çağı, Türkiye Yüzyılı kısa kutlamalarla girilecek bir dönem değil. Hepimizin beklediği bir yüzyıl. İçişleri Bakanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığımız işbirliğinde bize bu çelik kanatların gösterileriyle bir gurur günü yaşattılar. Jandarma Mehteran Takımımızla beraber de yine hep beraber bu gururu yaşadık" diye konuştu.

​​​​​​​

BÜTÜN DÜNYA ŞAHİT

Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dünyaya ecdadımızın yaptığı üzere adaleti, hoşgörüyü, eşit dağılımı getirecek olan da yine bizim Türk milletidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, bugün dünyadaki cümle mazlum ve masum coğrafyaya nasıl el uzattığımızı bütün dünya şahit. Gazze'de yapılan insanlık dışı soykırım harekatı var. İsrail'in yaptığı. Orada da yine mazlum masum Gazze halkının ümidi yine yüce Türk milletidir. "Şehitler ölmez, vatanda bölünmez" diyen Gül Durukan, "Bu vatan, bu bayarak bizim. Allah korusun vatanımızı. Bizim gibi analar oldukça bu vatan bölünmez" ifadesini kullandı. Tacettin Sargın ise, "Çok güzel bir program oldu. Benim çocuğumda jandarma astsubay. Gurur duyuyorum ve çok seviyorum. İlgiyle izliyorum" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale dahil 68 ilde operasyon! 878 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

iki otomobil çarpıştı: 1’i polis, 5 yaralı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye 3 bin 500 kişilik spor salonu yapılıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19378

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#