• Dolar
    32.673
  • Euro
    35.132
  • Ç.Altın
    4.036
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
36°
01:30

İkindi'ye Kalan Süre

Büyük ikramiye Kırıkkale’ye çıktı

Milli Piyango’nun şans oyunları arasında yer alan 10 numaranın büyük ikramiyesi, Kırıkkale’den bir talihliye isabet etti. 10 numarayı bilen talihli, 2 milyon 271 bin TL para kazandı.


10 numara şans oyununun bu haftaki çekilişinde, büyük ikramiyeyi Türkiye genelinde 2 kişi bildi. Kırıkkale’de Gürler Mahallesi Megüto Sayısal Loto bayiinden oynanan 10 numara şans oyununda Kırıkkaleli şanslı kişiye 2 milyon 271 bin 849 TL para çıktı. Yıllardır Gürler Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde esnaflık yaptığını dile getiren işletme sahibi Mehmet Gülbitti, bugüne kadar 2004, 2013 yılında ve bu yıl büyük ikramiyenin bu bayiden oynandığını dile getirdi.

Milli Piyango İdaresine bağlı şans oyunu 10 numaranın 24 Haziran Pazartesi günü yapılan çekilişinde büyük ikramiyenin Kırıkkale’ye çıktığını dile getiren Gülbitti, “Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz. İnşallah büyük ikramiyeyi kazanan kişinin bir yarasına merhem olur. Milli Piyango İdaresinden parayı alıp ya da almadığına dair herhangi bir bilgimiz yok. Ama inşallah kazandığı parayla bir yarasına merhem olur. Yıllardır halkımıza kazandırıyoruz, büyük ikramiyelerin bizim bayimizden çıkması da bizlere mutluluk veriyor” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediyesi’nde değişiklik!

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale Belediye meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

İlginizi Çekebilir

Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29162

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#