• Dolar
    32.223
  • Euro
    34.933
  • Ç.Altın
    4.041
  • Altın
    2.444
KIRIKKALE
23°
00:43

Öğleye kalan Süre

BU GÜN AF VE MAFİRET GÜNÜ

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil ÖZTÜRK, Berat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında,


MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil ÖZTÜRK, Berat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında,

Ramazan ayının habercisi, Yüce Allah’ın engin af, mağfiret ve rahmetiyle dolu mübarek Berat Kandilini bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Berat Kandilinin tüm Türk-İslam Âleminin beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dileyen Öztürk, “Berat Kandili kardeşliğin, dostluğun, sevginin, barışın berata esas olduğu gecedir. Kandiller, ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Mübarek günler içerisinde farklı bir öneme sahip olan ve rahmet, bereket, feyz, mağfiret gibi tüm değerleri içerisinde barındıran Ramazan ayının habercisi olarak da bilinen rahmet gecesinde her türlü ayrılık ve ayrımcılığı, bencillik ve düşmanlığı geride bırakarak dünyaya hikmet gözüyle bakmaya çalışmalıyız. Dualarımızın kabulüne, günahlarımızın affına vesile olması temennisiyle Berat Kandilinizi kutlar, mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

İlginizi Çekebilir

Aracında uyuşturucu hap bulunan sürücü tutuklandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’ye kar geliyor!

İlginizi Çekebilir

Ölüsü yada dirisi aranıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28573

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#