• Dolar
    32.313
  • Euro
    34.708
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.412
KIRIKKALE
22°
02:12

İmsak'a Kalan Süre

Bişkin'in aracını kurşunlayan kişiler yakalandı

Yerel seçimlerden bir gün önce MHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin'in aracı kurşunlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda olaydan sorumlu olan 2 şüpheli gözaltına alındı.


Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 30 Mart 2024 tarihinde Topal Dede mevkiinde meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar sonucunda, olayı gerçekleştiren şahısların kullandığı araçlara dair belirsizlikler, bölgedeki güvenlik kameraları ve tanık beyanları sayesinde netlik kazandı.

BELEDİYE BAŞKANININ ARACINI KURŞUNLAYAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin ve beraberindekilerin, olayda kullanılan araçlar hakkında bilgi vermesi üzerine, polis ekipleri titiz bir çalışma yürüttü. Kamera görüntüleri ve tanık ifadeleri doğrultusunda, olay yerinde bulunan 2 araç tespit edilerek şüphelilerin kimlikleri belirlendi. H.İ.A. ve O.Y. isimli şüpheliler, Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, olayın aydınlatılması için gösterilen azim ve kararlılık vurgulandı. Ekiplerin soruşturmanın detaylarını titizlikle incelediği ve kamu güvenliği adına gereken her türlü adımın atılacağı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

5 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

SPOR LİSESİ İSLAMİ DEĞERLER KÜLLİYESİ GEZDİ

İlginizi Çekebilir

Uygulamalı yangın eğitim yapıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30942

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#