• Dolar
    32.320
  • Euro
    34.747
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.410
KIRIKKALE
22°
06:28

Öğleye kalan Süre

Bildik’le Enine Boyuna Sulakyurt

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile enine boyuna Sulakyurt ‘u konuştuk.9 yılını Bayrak Gazetesine değerlendiren Bildik yapmış olduğu çalışmaları anlattı.


Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik “İşimiz hizmet gücümüz Millet.” diyerek Sulakyurt’a kazandırılan yatırımları açıkladı;

Yeni halı sahamız İlçemize hayırlı olsun

Belediye konukevinin yüzde doksanı tamamlandı.

Suludere kanal yapım işi tamamlandı, yol yapımına başlandı

Sulakyurt çayı ıslahı ilk etap çalışması bitti.

Kanalizasyon Arıtma Tesisi kuruldu

Parklarımıza çocuk oyun parkları konulması devam ediyor.

Slogan vari konuşup bir halta yaramayanları boş verin icraatlara bakın, Kısacası biz konuşmuyoruz çalışıyoruz. Boş boş konuşanları muhatap alıp canınızı sıkmayın. Bizlere inanmaya güvenmeye devam edin. İşimiz hizmet gücümüz Millet.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, “her alanda vatandaşların sorun ve taleplerine yönelik çözüm üretici çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

 Bildik, “Halkımızın bizlere emaneten verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Sevdamız olan Sulakyurt için hizmetlerimizi yapıyoruz” dedi.

Sulakyurt Belediyesi tarafından kilitli parke taşı döşemesi devam ediyor. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, kış gelmeden 3-4 bin metrekare taş döşeyerek kardan yağmurdan ve çamurdan ilçe halkını kurtaracaklarını söyleyerek, “Bu yıl 15 bin metre kare yol yapmış olacağız” dedi.


Sulakyurt’ta esnaf ve vatandaşların sesine kulak veren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının tam gaz devam ettiğini söyledi. İlçenin birçok mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bildik, yapılan çalışmayla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Merkez camii ve Camii Çeşmesi etrafı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bildik, “Yapılan çalışmalar ile birlikte ilçemiz güzel bir görünüme kavuşacak. Bu çalışmalar esnasında esnaf ve vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını diliyoruz. Sadece bu caddede değil ilçenin birçok noktasındaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir” diye konuştu.
Vatandaşların sesine kulak verdiklerini belirten Bildik, “ Vatandaşlarımızın seçimden sonra bizlere ilettikleri sorunları bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bizler de bizlere iletilen sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sabahın erken saatlerinden itibaren hem esnaf ziyareti gerçekleştiriyoruz hem de çalışmaları yerinde denetliyoruz”

 
 

İlginizi Çekebilir

Bahadır Karayel aday adaylığını açıkladı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale üzgün.Yusuf Hoca'yı kaybettik

İlginizi Çekebilir

İTFAİYE^DEN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

34876

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#