• Dolar
    32.294
  • Euro
    34.665
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
22°
06:5

Öğleye kalan Süre

BİLDİK SUYA KDV HARİÇ %7 İNDİRİM YAPTI

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe genelinde su tarifesine yüzde 7 indirim uygulandığını belirtti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediyelere su tariflerine yüzde 7 indirim yapılması çağrısında bulunmuştu. Sulakyurt Belediyesi yapılan bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yüzde 7 KDV indirimine ilaveten bütün su tarifelerine yüzde 7’lik bir indirim daha uygulandığını belirtti.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ekonomik şartların her gecen gün ağırlaşmasına neticesinde halkın yayında olduğunu gösterdi. Bildik Suda KDV hariç ekstira %7 lik bir oran daha indirim uygulayarak ‘ Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız ekonomik sıkıntı içinde olan vatandaşlarımıza belediyeler olarak yardımcı olmamız için kamuoyunda bir çağrı yaptılar. Bu çağrıya kayıtsız kalamazdık. Bizi buraya halk seçti. Bizde halkın yanınd OLDUGUMUZU GÖSTERMEK İÇİN Belediye gelirlerinden fedakarlık yaparak KDV indirimi dışında % 7 indirim uygulama kararı aldık ve halkımız %14 daha ucuz su kullanacaklar. Halkımızın bütçesine bir katkı daha sağladık’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Anavatan Partisi, Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıkladı

İlginizi Çekebilir

Bahçesini temizlerken 1 yıllık emeğini yaktı

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ SARIAYDIN’I MERKEZ İLÇE’YE ATADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44245

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#