• Dolar
    32.255
  • Euro
    34.893
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
27°

Beklenen zam Geldi

Akaryakıt ve döviz kurlarına üst üste gelen zamlar taşıma ücretlerini etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarının yükseliş hızına yetişemeyen firmalar, taşıma ücretlerine yansıtıyor.


Kurban bayramı trafiğinin yoğunlaştığı şu günlerde bir biri üzerine gelen zamlara Kırıkkale-Ankara arası yolcu taşıma fiyatları da eklendi. Döviz kurundaki ve mazot fiyatlarındaki artışlar üzerine maliyetlerle baş edemeyen firma sahipleri de taşıma ücretlerine zam yapacak. Buna göre 26 Haziran Pazartesi gününden itibaren Kırıkkale-Ankara arası taşıma fiyatları 85 TL’ye çıkacak.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMA DA ZAMLANABİLİR

Şehirler arası taşıma ücretlerinde yapılacak artışlar şehir içi taşımacılık ücretlerine yansıyıp yansımayacağı da merak konusu oldu. Bilindiği üzere şehir içi taşıma ücretlerine en son yapılan zam ile 6 TL olmuştu. Zamdan sonra döviz kuru, altın fiyatlarının yanı sıra ekmek ücretleri ve gıda sektöründe neredeyse %100’e varan oranlarda üst üste fiyat artışları olmuştu.

İlginizi Çekebilir

Vekil Ahmet Önal ret oyu verdi

İlginizi Çekebilir

Soğuk havaya aldırış etmediler, kar üstünde yarı çıplak güreştiler

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu: "Aşı tesirini gösterdi, yatan hasta sayımız düşük"

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15137

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#