• Dolar
    32.238
  • Euro
    34.787
  • Ç.Altın
    3.975
  • Altın
    2.393
KIRIKKALE
17°
07:59

Öğleye kalan Süre

Bayram Salim Bozdemir Aday Adayı Oluyor

2018 yılında yapılan milletvekilliği seçimlerinde Ak Partiden milletvekili adayı olan Bayram Salim Bozdemir, Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyor.


2018 Yılında Ak Parti ikinci sıra milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Bayram Salim Bozdemir, gözünü belediyeye dikti. Mart ayında yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimlerinde aday olmayı planlayan Bayram Salim Bozdemir “Kırıkkaleye Bayram Gelecek” sloganıyla çlışmalara başladı. Sosyal medya hesabından Kırıkkale'ye Bayram Gelecek paylaşımı yapan Bayram Salim Bozdemir, paylaşımında baretli fotoğrafını kullanarak teknik konulara hakim olduğunun mesajını verdi. Bozdemir paylaşımında “Siyaset umuda yolculuktur, hayal kurmaktır geleceğe dair. Aydınlık dolu, müreffeh, bayındır, huzurlu, refah seviyesi yüksek gelecek için! Kırıkkale’miz için!” ifadelerini kullandı. Siyasetin umuda yolculuk olduğunu ifade eden Bozdemir, "Aydınlık dolu, müreffeh, bayındır, huzurlu, refah seviyesi yüksek gelecek için! Kırıkkale’miz için!” dedi. Bozdemir paylaşımında Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı etiketlerken. Hashtag olarak Kırıkkale'ye Bayram Gelecek, Kırıkkale Bayram Edecek sloganlarını tercih etti. Bozdemir'in seçim kaybı yaşaması nedeniyle adaylık yolunda sorun yaşayabileceği ancak 2018 seçimlerinde kimse tahmin etmezken güçlü referanslarda listeye girdiği gibi bu seçimde de Ak Parti'nin adayı olabileceği ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

“Türkiye yüzyılı değil, sorun dolu yıllar yaşanıyor”

İlginizi Çekebilir

AKŞENER’E TAM DESTEK

İlginizi Çekebilir

TEKBIYIKOĞLU ‘ TORUNLARIMIZA SAHİP ÇIKAMAYABİLİRİZ’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

29646

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#