• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:48

Akşam'a Kalan Süre

BARAN ‘ HALKIMIZ İYİ PARTİ DİYOR’

İyi Parti üye sayısı her gecen gün karyumagı gibi büyüyor. Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran Halkın tevehcühüne teşekkür ederek Gün itibariyle 4975 üyeye ulaştıklarını açıkladı.


10 BİN ÜYEYE ULAŞACAĞIZ

10 Gün önce Merkez İlçe Başkanlık mazbatasını alan Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran İYİ Partiye halkın teveccühünün her gecen gün arttığını ifade ederek ‘ İYİ Parti kongrelere başladığında İl bazında 3800 civarında üyeye sahip idik. Kongrelerimizin tamamlanmasıyla birlikte üye sayımız hızla yükselmeye başladı. Halkımızın teveccühüne minnettarız. 2 Hafta sonra yapılacak İl kongresiyle kongre sürecimiz tamamlanacak. İYİ Parti ailesi olarak her gecen gün büyümeye devam ediyor. Genel seçim sonuçları gösterecektir bu büyümemizi. Kırıkkale de 1 parti olacağız. Son 1 ayda halkımız partimizi ziyaret ederek İYİ Parti ailesine katılım için adeta sıraya girdiler. 1 ayda halkımızın Partimize verdiği destekle üye ailemiz 1100 kişi arttı. An itibariyle 4975 üyeye ulaştık. 2022 yılını 5500 üye ile kapatıp Genel seçimler 10000 üye ile girmeyi hedefledik. Bu üye sayısına ulaşarak Türkiye genelinde en fazla nüfusa oranla üyeye ulaşıp Kırıkkalemizi Şampiyon yapmaktır. Kırıkkale halkının göstermiş olduğu alaka bizleri mutlu etti. Allah razı olsun Halkımıza minnettarız.’ dedi

İlginizi Çekebilir

Vali Mehmet Makas’tan esnaf ziyareti

İlginizi Çekebilir

TSO'da başkan yardımcısı değişti

İlginizi Çekebilir

LPG OTOGAZ’A ZAM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30219

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#