• Dolar
    32.425
  • Euro
    34.881
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
19°
04:39

İmsak'a Kalan Süre

ARSASINA FETÖ ÇÖKMÜŞ

Türkiye Cumhuriyeti devleti içerisinde paralel yapılar oluşturarak, devleti ele geçirmeye çalışan Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin pislikleri ortaya çıkmaya devam ediyor.


SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin cezaları bitiyor pislikleri bitmiyor. Devlet içinde oluşturdukları paralel yapılarla devletin ve milletin ensesine kene gibi yapışan her koşulda rant elde eden fetöcülerin her gün ayrı bir oyunu ortaya çıkıyor. 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkeyi kana boğarak devleti ele geçirmeye çalışan hain artıklarıyla Devletimiz mücadelesini artırarak devam ettirse de, her geçen gün yeni bir kirli çamaşır ortaya çıkıyor. Mahrem yapılanması ve kozmik çalışmaları nedeniyle yaptıkları faaliyetleri gizlemeyi başaran örgüt, itirafçılar sayesince çözülse de halen birçok suç ortaya çıkmış değil. Son olarak Kırıkkaleli bir eski iş adamı batma sürecindeyken, fetöcülerin Yahşihan Yenişehir Mahallesinde bulunan beş buçuk dönüm arsasına çöktüğünü öğrendiğini ifade ederek sosyal medyadan isyan etti.

DEVLET UNUTMAZ

Sosyal medyadan video çekerek durumunu anlatan Özgür Özer, “İki hafta önce kulağıma birileri bir şeyler fısıldadı. O zaman bir kez daha anladım ki devlet unutmuyor. Adalet er veya geç yerine geliyor. Yaklaşık 15 sene önce Yenişehir’de beş buçuk dönümden fazla bir yerim vardı ve benim son atımlık kurşunumdu, bu fetullahçı terör örgütü neredeyse üçte bir parasına elimden aldılar. Hiçbir şey yapamadık, hiçbir şeyde ispat edemedim. Ama adalet er veya geç geliyor, devlet unutmuyor hiçbir şeyi.” Dedi.

ŞEYTAN STAJYER KALIR

Kırıkkale’de batan insanları araştırdığını ifade eden Özer “Videonun devamında “Benim gibi vergisini veren, trafik cezası yemekten bile korkan, vatanını milletini seven bir adama dört iş adamı nasıl çökmüş (batmış) peşine düştüm. Tek tek araştırdım. Bu süreçte batan insanlarla konuştum. Abi nasıl çöktün bana bir anlat diyorum hepsinin ortak başlangıç cümlesi sanki anlaşmış gibi ‘Özgür, nasıl battığımı anlatsam inanmazsın’ diyor. Dedim inanırım siz anlatın, hep aynı kumpas. Öyle kumpas kurmuşlar ki bu vatanını milletini seven insanlara. Şeytan bunların (fetöcülerin) yanında stajyer kalır.” İfadelerini kullandı.

PEŞİNİZDEYİM

Bu işin peşine düştüğünü söyleyen Özer “Şimdi 15 sene ızdırap çekmiş bir adam olarak, ben 3-5 yıl daha sıkıntı çekerim. Ama peşlerine düştüm. Ne sıkıntılar yaşadım ya! Namussuzlar, bir milyon dolarlık arsaya 600 ver, 700 ver 350 bin vermek ne demek? Ahlaksızlar! Ben batmışım, bitmişim. Siz nasıl Müslümansınız? Birmiş bir adama çökülür mü? Ahlaksız, kitapsızlar! Peşinizdeyim. Etrafınızı gözlemleyin, batmış insanlar varsa benimle görüştürün. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Çünkü bu alnımın teri benim.” Dedi.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs tutuklandı.

İlginizi Çekebilir

AK Parti’de görev dağılımı yapıldı

İlginizi Çekebilir

Savcılıktan şehit paylaşımlarına soruşturma

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97727

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#