• Dolar
    32.203
  • Euro
    34.991
  • Ç.Altın
    4.101
  • Altın
    2.501
KIRIKKALE
27°
00:56

İkindi'ye Kalan Süre

AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

Viral enfeksiyon geçiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastanede tedavi altına alındı.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, viral enfeksiyon geçirmesi nedeniyle tedavi altına alındı. Akşener'in son durumuyla ilgili bilgi veren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in 25 Eylül Pazartesi yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir." dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastanede tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetiyle Ankara'da bir hastaneye başvuran Akşener'e viral enfeksiyon teşhisi konuldu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener rahatsızlandı. Viral enfeksiyon geçiren Akşener'in pazartesi ve salı günkü programları iptal edildi. Yapılan kontrollerinde enfeksiyona bağlı olarak kan değerleri yüksek çıkan Akşener, tedbiren hastanede müşahede altına alındı. Akşener'in genel sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

"PROGRAMLARI ERTELENDİ"

Akşener'in son durumu hakkında bilgi veren İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu şunları söyledi: "Kamuoyumuza. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in viral bir enfeksiyon geçirmesi sebebiyle yarın (25 Eylül Pazartesi) yapılacak Başkanlık Divanı toplantımız ve 26 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek Eskişehir programımız ilerleyen bir tarihe ertelenmiştir.

İlginizi Çekebilir

Günlerden 3 Temmuz

İlginizi Çekebilir

kurye sipariş yetiştirirken kaza yaptı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale zehirlenmelere karşı uyarıldı!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95361

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#