• Dolar
    32.258
  • Euro
    34.689
  • Ç.Altın
    3.983
  • Altın
    2.395
KIRIKKALE
26°

AK Parti'de seçim hareketliliği başladı

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında AK Parti yerel seçim için aday başvurularını 9-17 Kasım'da alacak. Kırıkkale’den kimler başvuru yapacak?


AK Parti'nin 31 Mart 2024'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim dönemi ve seçim takvimi çalışmaları artık başladı.Bu kapsamda AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yerel seçimlere ilişkin MKYK'ye yetki verdi. Ayrıca toplantıda, aday usul esasları ile teşkilat yoklama usul esaslarına ilişkin kararlar da alındı.

Takvime göre, 9 Kasım Perşembe başlayacak aday başvuruları 17 Kasım'da sona erecek.Temayül yoklaması 19 Kasım'da elektronik ortamda tüm illerde aynı anda yapılacak. Siyasetin hızlı yaşandığı şehirlerin arasında bulunan Kırıkkale’de Mehmet Yılmazer, Bayram Salim Bozdemir, Mehmet Saygılı, Çakır Yıldırım, BahattinAkyön, Mehmet Demir, Merih Karayol, Ergün Tekin, Harun Ulusoy ve Mustafa İşler’in aday adaylığı için başvuracağı bekleniyor. 

 

İlginizi Çekebilir

Vali Tekbıyıkoğlu, 112Acil Çağrı Merkezi personeliyle sahur yaptı

İlginizi Çekebilir

YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

İlginizi Çekebilir

Haydi Çocuklar Camiye

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54426

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#