• Dolar
    32.286
  • Euro
    34.809
  • Ç.Altın
    3.984
  • Altın
    2.407
KIRIKKALE
21°
05:39

Öğleye kalan Süre

Ak Parti'de liste krizi!

AK Parti yerel seçimler öncesi il genel ve Belediye meclis üyeleri listesi nedeniyle sancılı süreçten geçiyor. Listelere karşı oluşan tepki Ak Parti içinde de krize yol açtı.


TEŞKİLAT KARIŞTI

AK Parti'de merakla beklenen belediye ve il genel meclis üyesi aday listeleri belli oldu. Akşam saatlerinde İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve parti yöneticileri tarafından il seçim kuruluna teslim edilen listeler krize yol açtı.

YSK’ya teslim edilen listelerde İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın’ın adına imza yeri açılmıştı. Ancak YSK’ya teslim edilen listelerde Sarıaydın'ın her iki listeye de imzasının olmadığı görüldü. Sarıaydın'ın listeleri kabul etmediği ve tepkisini imza atmayarak gösterdiği öğrenildi. Bu durum Kırıkkale Ak Parti teşkilatında liste krizinin önünü açmış oldu. Listelere olan tepkinin itiraz süreci dahilinde tekrar düzeltilip düzeltilmeyeceği merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

DEAŞ operasyonu! 6 şüpheli yakalandı

İlginizi Çekebilir

Vali Makas, Şehit Ahmet Duman'ın annesi Hatice Duman'ın cenazesine katıldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü rahat kazandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

64952

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#