• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
01:55

Öğleye kalan Süre

Ak parti belediyesi sınıfta kaldı

Kırıkkale Belediyesi şehrin gelişimi ve güzelleşmesi yönünde sınıfta kaldı.


Her yıl bir mahallede kilit parke söküp asfalt atan Belediye yarım yamalak yaptığı çalışmalarla adeta vatandaşın tepkisini almaya devam ediyor.Kurtuluş mahallesi 729 sokak üzerinde kilit parke çöküğü ve mahallelerde bulunan su patlaklarını görmezden gelen Belediye hizmet konusunda sınıfta kaldı.

Vatandaşlar Böyle bir süreçten geçiyoruz.Belediye ye bildirmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık.Yetkililere sesleniyoruz. Yani yirmi yıldır AKP'nin yönettiği Kırıkkale Belediyesi her zamanki gibi sınıfta kaldı. Artık Kırıkkale büyük projelere imza atıldığı bir dönemi yaşaması lazım. Kırıkkale Belediyesi'nde bugüne kadar Hangi büyük projeyi hayata geçirdiler? Hangi büyük projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sundular?Küçük bir çalışmayı bile görmezden gelen Belediye ne iş yapıyor. İşte bu da AKP'nin projesidir diyeceğimiz hangisini hayata geçirip de bugün Kırıkkaleli vatandaşlarımızın hizmetine sundular.”

İlginizi Çekebilir

Kış lastiği denetimi yapıldı

İlginizi Çekebilir

6 VATANDAŞIMIZ VEFAT ETTİ

İlginizi Çekebilir

Takla atan otomobil hurdaya döndü, gurbetçi kardeşler sağ kurtuldu

Haber Yorumları

Yorum Yaz

61604

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#