• Dolar
    32.259
  • Euro
    35.104
  • Ç.Altın
    4.040
  • Altın
    2.466
KIRIKKALE
24°
07:42

Öğleye kalan Süre

AHMET SUNGUR’A DEV KADRO

Yahşihan Ak Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur, seçim çalışmaları kapsamında Tanıtım Medya merkezi oluşturdu.


Seçim çalışmaları süresince kampanya ve tanıtım çalışmaları yapacak Tanıtım ve Medya merkezinin başkanlığını ise Ak Parti Yahşihan İlçe yönetimi Başkan Yardımcısı Şeyda Eroğlu yapıyor.

YAHŞİHAN’DA TANITIM MEDYA ŞEYDA EROĞLU’DA

Yahşihan İlçesinde Ak Parti ve Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur için yürütülen tanıtım ve medya çalışmalarını yürütecek ekibin başkanı Yahşihan İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım medya sorumlusu Şeyda Eroğlu, partilerinin başarısı ve belediye seçiminde zafere ulaşmak için her tür gayretini göstereceklerini söyleyerek “Bizim hedefimiz partimizin ve adayımızın başarısıdır. Bu konuda her tür ön çalışmayı tamamladık. Planlamamızı yaptık. Ekip olarak herkes kendi sorumluluğunu sahiplenerek hedefimize doğru ilerliyoruz” dedi. Eroğlu, Yahşihan’ın özlediği hizmeti alması, Ahmet Sungur yönetiminin samimi ve insan merkezli belediyecilik anlayışı ile yeniden buluşması için SKM, Tanıtım medya ve adayımız birlikte çalışıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

ÜNLÜ YÖNETMEN YEŞİLYURT HAZIRLIYOR

Tanıtım Medya gurubunda yer alan, sanat camiasının yakından tanıdığı yönetmen-senarist Sezai Yeşilyurt ise bütün tanıtım filmlerinde senaryoları profesyonelce planlayarak hazırladıklarını dile getirerek, “İki çalışmamızı yayınladık. Bundan sonra düzenli olarak vatandaşlarımızın neden Ahmet Sungur’a oy vermesi gerektiğini anlatan çalışmalarımızı paylaşacağız” dedi. Gönül Dağı dizisi başta olmak üzere birçok dizi ve filmlerde görev alan Yeşilyurt, “Ekip olarak uyum içinde ve birbirimizi tamamlayarak çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

EROĞLU: ŞEFFAF BİR TANITIM YÜRÜTECEĞİZ

Ahmet Sungur’un Tanıtım Medya Başkanlığını yürüten Ak Parti Yahşihan İlçe Başkan Yardımcısı Şeyda Eroğlu ise düzenli bir biçimde yapılan istişareler ile 31 Mart günü Belediye Başkanlığı ipini göğüsleyeceklerini belirtti. Eroğlu, kamuoyunu net, açık bilgilendirerek çalışmalarını sürdüreceklerini de söyledi. Yahşihan sakinlerinin gereken hizmeti alabileceği Ahmet Sungur’un başkanlık koltuğuna oturduğunda hangi hizmetleri sunacağı konusunda gerekli bilgilendirmelerinde yer alacağı bir süreci yürüteceklerini söyleyen Eroğlu, “Halkımızın her tür bilgiye şeffaf biçimde ulaşabileceği ve doğru bilgilerle kararlarını vereceği bir seçim süreci tanıtımı gerçekleştireceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yılmazer, den “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı:

İlginizi Çekebilir

CHP’nin Kırıkkale adayı masada

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de hastaneden kaçan hükümlü yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98877

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#