• Dolar
    32.340
  • Euro
    34.879
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.390
KIRIKKALE
17°
02:17

İkindi'ye Kalan Süre

Ahmet Sungur: Yahşihan ülkemizin en gözde ilçesi olacak

Yahşihan AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur, site sakinleriyle Er Yapı site sakinleriyle buluşarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.


Seçim süreci hakkında kendisine yönetilen soruları cevapladı.

Yahşihan eski Belediye Başkanı, AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sungur, Er Yapı sitesinde yaptığı toplantıda yoğun bir kalabalığa hitap etti.

YAHŞİHAN'I ÜLKEMİZİN EN GÖZDE İLÇELERİNDEN BİRİSİ YAPACAĞIM

Vatandaşlara seslenen Sungur: "Ben sizin içinizden biriyim, Yahşihan'dan kopmadım, hep sizlerle bir arada oldum, sorunları ve sıkıntıları biliyorum. Bunların üstesinden gelebilirim. Göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve teveccühe teşekkür ediyorum. Yahşihan'ın gelişip ülkemizin en gözde ilçelerinden birisi haline gelmesi için yeniden başkanlığına aday oldum. Oylarınıza talibim" ifadelerini kullandı.

Sungur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da da: "Er Yapı Sitesi İlçemiz Doğanlık Mahallesi Er Yapı Sitesinde Oturan Kıymetli Hemşehrilerimizin Planlamış Olduğu Destek Toplantısına Katıldık. Dışardaki Buz Gibi Havaya Aldırış Etmeden Toplantıya Katılarak İçimizi Isıtan Kıymetli Dostlarımıza Çok Teşekkür Ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

KAYIP ŞAHIS HERYERDE ARANIYOR

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de firari 7 hükümlü yakalandı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de kaçak ürünler ele geçirildi!

Haber Yorumları

Yorum Yaz

54587

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#