• Dolar
    32.643
  • Euro
    35.152
  • Ç.Altın
    4.045
  • Altın
    2.448
KIRIKKALE
36°
03:17

Akşam'a Kalan Süre

Ahmet ERGİN'e Tam Destek !

Yahşihan'da yerel seçim atmosferi iyiden iyiye kızışıyor. 04/02/2024 Pazar günü, İyi Parti Yahşihan Belediye Meclis Üyesi Adaylığını resmen açıklayan Avukat Kadir AKAN ve ekibi, görkemli bir açıklamayla dikkat çekti.


Kalabalık ve genç bir ekiple sahne alan AKAN, Yahşihan'ın geleceği için kararlı bir duruş sergiledi. Bu önemli açıklamada Avukat Kadir AKAN, İyi Parti'nin Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet ERGİN'e tam destek verdiklerini açıkladı. AKAN'ın açıklamalarında öne çıkan önemli temalardan bir diğeri ise sosyal belediyecilik anlayışı oldu. AKAN, Ahmet ERGİN ile birlikte yürütülecek projelerin sadece gençlerin değil, tüm Yahşihanda yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarına odaklanacağını ve şehrin her kesimine dokunacağını söyledi.

Yahşihan'da yaşayan genç vatandaşların ve tüm şehir sakinlerinin sesi olmayı hedefleyen Avukat Kadir AKAN, bu iş birliğiyle Yahşihan Belediyesi'nde bir dönüşüm ve gelişim başlayacağının sinyallerini verdi.  AKAN, seçim sürecinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, Ahmet ERGİN ile birlikte Yahşihan'ı daha yaşanabilir bir yer haline getirme hedeflerini vurguladı.Yahşihan halkının büyük ilgi gösterdiği bu etkinlikte, Avukat Kadir AKAN'ın liderliğindeki ekibin enerjisi, seçim yarışına renk katıyor. Şehre dair güçlü projeler ve vizyonlarıyla dikkat çeken İyi Parti, AKAN ve ERGİN iş birliğiyle Yahşihan'ı daha güzel yarınlara taşıma arzusunu ortaya koyuyor.

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs tutuklandı

İlginizi Çekebilir

AK Parti Kırıkkale teşkilatında temayül heyecanı

İlginizi Çekebilir

Suç oranlarında yüzde 20’lik düşüş

Haber Yorumları

Yorum Yaz

23781

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#