• Dolar
    32.286
  • Euro
    34.710
  • Ç.Altın
    3.993
  • Altın
    2.401
KIRIKKALE
23°
02:47

İmsak'a Kalan Süre

3 bin 684 talep olumlu sonuçlandırıldı

Geçmiş dönemlerde halk günü kapsamında talepleri karşılanan Kırıkkale’deki ihtiyaç sahipleri, geliştirilen yeni ‘Kapınızdayız’ projesiyle evlerinde ziyaret ediliyor.


Kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin görevlendirildiği ziyaretlerde talepler alınıyor ve ihtiyaçlar gideriliyor. Proje kapsamında 5 bin 22 aile ziyaret edildi. Ailelerden 3 bin 942 talep alınırken, alınan taleplerden 3 bin 684’ü karşılandı. Kırıkkale’de devletin sıcak eli ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor. Kırıkkale Valiliği tarafından geliştirilen ‘Kapınızdayız’ Projesiyle ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nun göreve başlamasının ardından başlatılan proje başarılı bir şekilde yürütülürken, proje kapsamında il ve ilçelerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ev ziyaretlerinde bulunuyor. Vatandaşların evlerine her hafta Perşembe günleri yapılan ziyaretlerde vatandaşların talepleri alınarak olumlu bulunan talepler karşılanıyor.

Proje kapsamında yapılan son etkinlikle ilgili sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunan Kırıkkale Valiliği “Kapınızdayız projesi kapsamında; kaymakamlarımız, il ve ilçe müdürlerimiz perşembe günleri vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor. 5 bin 22 aileye yapılan ziyarette, vatandaşlarımızca muhtelif konularda 3 bin 942 talepte bulunulmuş olup bu taleplerin 3 bin 684'ü olumlu olarak değerlendirilerek sonuçlandırılmıştır” ifadelerine yer verdi. Zaman zaman Vali Tekbıyıkoğlu’nun da bizzat kendisinin katıldığı ziyaretlerden memnun kalan vatandaşlar, projeyi hayata geçiren Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

Milletin zaferi 15 Temmuz

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında kar yağışı başladı

İlginizi Çekebilir

Otomobilin çarptığı 12 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39919

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#