• Dolar
    32.331
  • Euro
    35.090
  • Ç.Altın
    3.944
  • Altın
    2.298
KIRIKKALE
21°
02:15

İkindi'ye Kalan Süre

THE RÜM Dualarla Açıldı

Kırıkkale'ye yeni nesil "THE RÜM'' dualar eşliğinde açıldı. İşletmeciliğini B.Enes Yıldırım ve Yasin Yalçın'ın yaptığı "THE RÜM'' farklı konsepti, muhteşem lezzetleri ile Kırıkkale halkına hitap edecek.


Kırıkkale damak tadında yeni bir konseptle, yeni bir markaya kavuştu. Kırıkkalelilerin yeni lezzet durağı "THE RÜM'' Yenidoğan mahallesi  Zafer Caddesinde hizmete açıldı. İşletmeciliğini B.Enes Yıldırım ve Yasin Yalçın'ın yaptığı “THE RÜM”; farklı konsepti, yeni nesil hizmet anlayışla Kırıkkalelilerin hizmetine açıldı. Steril ve hijyenik ortamı, modern kafeterya konsepti, Kırıkkale'ye yeni bir soluk getiren “THE RÜM”,vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı. Genç girişimci anlayışıyla ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunan “THE RÜM”, Güler yüzlü, dinamik ve işinin ehli 13 personeliyle Kırıkkale'ye katma değer katacak. Kapalı ve açık mekan seçeneklerinin yanında dileyenler 0318 333 22 33 numaralı telefondan sipariş de verebilecekler. Yenidoğan mahallesi  Zafer Caddesinde hizmet vermeye başlayan “THE RÜM”, sizleri bu eşsiz lezzetleri tatmaya bekliyor. İşletme ortaklarından B.Enes Yıldırım yaptığı açıklamasında " Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza gelen herkese çok teşekkür ediyoruz.  Açılışta THE RÜM  özel soslu yaprak kebabı büyük ilgi gördü ve açılışa özel şok fiyatlar ile herkesi memnun etti.''dedi. Yıldırım, Doğunun lezzetini, Batının konseptini İç Anadolu'da birleştirdiklerimi ifade etti. 

İlginizi Çekebilir

Afrikalı gönül elçilerinden Yahşihan’a ziyaret 

İlginizi Çekebilir

Meslek liseliler ekmek üretiyor 

İlginizi Çekebilir

THE RÜM Dualarla Açıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98996

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#