• Dolar
    32.340
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.308
KIRIKKALE
21°
00:17

Yatsı'ya Kalan Süre

Takla atan otomobil hurdaya döndü, gurbetçi kardeşler sağ kurtuldu


Kırıkkale’de memleketlerine giden iki gurbetçi kardeş, karla karışık yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda metrelerce takla atarak hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Fransa’da yaşayan Mehmet ve Sadi Şahin kardeşler, tatil için memleketleri Gümüşhane’ye giderken Kırıkkale’de kaza yaptı. Mehmet Şahin idaresindeki BA-728-TQ Fransa plakalı Citroën marka otomobil, Irmak köyü virajlar mevkiinde kontrolden çıkarak metrelerce takla attı. Karla karışık yağan yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda devrilen otomobildeki ağabey Mehmet (57) ve kardeşi Sadi Şahin (54) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince, elinden yaralanan iki kardeş olay yerinde tedavisi yapıldı. Hurdaya dönen otomobil ise çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

KÜLTÜR MÜDÜRÜ GENCAY GÖREVDEN ALINIYOR

İlginizi Çekebilir

BUZDA AYAĞINI KIRDI

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale-Talasgücü maçı için önemli açıklama

Haber Yorumları

Yorum Yaz

82257

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#