• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°
05:27

Öğleye kalan Süre

Şehit Ayberk Soyutemiz, memleketi Kırşehir'de topağa verildi

Şehit Ayberk Soyutemiz, memleketi Kırşehir'de topağa verildi


Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nöbetteyken silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sıhhiyeci Ayberk Soyutemiz, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

KIRIKKALE (İHA) - Şehit Ayberk Soyutemiz, memleketi Kırşehir'de topağa verildi

Ailesi Şehit Ayberk'in tabutuna uzun süre sarılarak ağladı

KIRŞEHİR - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nöbetteyken silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sıhhiyeci Ayberk Soyutemiz, memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Kırıkkale'de Nur Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna Kırşehir'de uğurlanan Soyutemiz için Akpınar ilçesine bağlı Hanyeri Sarıkaya Köyü'nde cenaze namazı kılınarak helallik istendi. Şehidin annesi Fadime ve Babası Yakup Soyutemiz uzun süre oğullarının tabutu başında gözyaşı döktü.

Cenaze törenine; şehidin yakınları ile Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanı ve çok sayıda kişi katıldı. Şehit Ayberk Soyutemiz'in naaşı kılınan namazın ardından aile mezarlığına defnedildi

İlginizi Çekebilir

SAYGILI'DAN İŞÇİ MAŞINA %52 ZAM

İlginizi Çekebilir

İlçe ve köylerde elektrik kesintisi

İlginizi Çekebilir

Saatlere yeniden hayat veren adam

Haber Yorumları

Yorum Yaz

39190

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#