• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.978
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
07:36

Öğleye kalan Süre

Saygılı: "Çiçek seraları bütçemize tasarruf sağlıyor"

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehir merkezini süsleyen seralarda yetiştirilen çiçeklerin ekonomik olarak belediye bütçesine tasarruf sağladığını söyledi.



Kırıkkale şehir merkezindeki yeşil alan ve parkları süslemek için kullanılan çiçek ve bitkiler, belediye seralarında yetiştiriliyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çiçek seralarının bulunduğu bölgeye giderek, çalışmalar hakkında birim müdüründen bilgi aldı. Binlerce mevsimlik süs bitkisini toprakla buluşturduklarını ifade eden Saygılı, her mevsimde şehri güzelleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Çiçek seraları sayesinde belediye bütçesine ekonomik olarak tasarruf sağlandığını anlatan Saygılı, "Seramızda şehrimizin çiçek ve süs bitkisi ihtiyacını kendimiz üretiyoruz. Kırıkkale Belediyesi olarak bir yandan şehrimizi güzelleştirirken diğer yandan ekonomik tasarruf sağladık. Göreve geldiğimizden bu tarafa binlerce mevsimlik çiçeğimizi ve fidanımızı toprakla buluşturduk. Ekiplerimiz yürüttüğü titiz ve örnek çalışmalarla, her mevsimde şehrimizin güzelliğine güzellik katıyoruz, yeşil alanları daha zengin hale getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Her düğüne bir polis

İlginizi Çekebilir

Tadilatta olan poliklinikler hizmete açılıyor

İlginizi Çekebilir

Cesur Gazeteci Çağlar Atmaca hastaneye kaldırıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

98464

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#