• Dolar
    32.329
  • Euro
    35.103
  • Ç.Altın
    3.933
  • Altın
    2.298
KIRIKKALE
21°
00:29

İkindi'ye Kalan Süre

ROKETSAN YÖNETİMİ KIRIKKALEYE GELİYOR

ROKETSAN YÖNETİMİ KIRIKKALEYE GELİYOR


Bu hafta Roket san Genel Müdürü Murat ikinci ve yönetim kurulu üyeleri 30 bin dönüm arazi üzerine kurulacak olan arazi üzerine kurulacak olan fabrika alanında incelemeler yapmak üzere Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın davetlisi olarak Kırıkkale’ye  gelerek incelemelerde bulunacak. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu’nuda ziyaret edecek olan heyet şehirde incelemelerde bulacaklar.
Denek dağ eteklerine kurulacak olan Roket Fabrikası alanına gidecek olan ikinci ve beraberinde gelecek olan heyet ihaleyi alan firma yetkililerinde inşaat hakkında bilgi alacaklar. Yapım ihalesini alan firma yetkilileriyle de toplantı yapacak olan ikinci inşaatı devam eden şantiye binalarında da incelemelerde bulunacak. 
Belediye Başkanı saygılının davetlisi olarak Kırıkkale’ye gelen Genel Müdür ikinci’nin bir basın toplantısında yapması bekleniyor. İkinci inşaat ve çalışmalar hakkında bilgi vermesinde beklenirken yapımı başlayan fabrika hakkında ve Kırıkkale’ye katkıları hakkında da bilgi aktaracak. 
MKE ve Rafineriden sonra en büyük yatırım olan ROKET SAN ın kısa orta ve uzun vadede Kırıkkale’ye katkılarında anlatması beklenen yatırım Kırıkkale’nin ekonomisine ve işsizliğe kesin bir çözüm olacak olan yatırımın Ülkemizin savumasın da ve füze sanayinin belkemiği olacak yatırımın Kırıkkale’nin makus kaderini değiştirecek.
Bu yatırımın İşsizliğe kesin çözüm olacağı beklenirken  uzun vadede Kırıkkale’nin Ülkenin göz bebeği haline getirecek Öte yandan Karacalıya Kurulmaya başlayan Jandarma Genel Komutanlığının lojistik ve eğitim Alanıyla beraber ilerleyecek olan ROKET SAMN İlimizi 1975 li yıllarda göç alan şehir haline çevirmesi kesin olarak görülüyor. Her iki yatırımın tamamlanmasıyla birlikte 230 binden fazla istihdam sağlanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Kandiller müstesna günlerdir

İlginizi Çekebilir

Kaza yapan sürücü otomobilini terk ederek kayıplara karıştı

İlginizi Çekebilir

MOTORİNDE İNDİRİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53017

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#