• Dolar
    32.383
  • Euro
    34.995
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
01:5

Öğleye kalan Süre

Pamukçu; “Parti kapatılmasına karşıyız”

“Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, partinin 3’üncü kuruluş yıldönümüne özel bir davet gerçekleştirdi. Yapılan programda konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu; “Parti kapatılmasına karşıyız, suç şahsidir partiye mal


“ÇALIŞMALARIMIZ SON HIZLA DEVAM EDİYOR” 
Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, partinin 3’üncü yıldönümüne özel öğretmenevinde bir davet gerçekleştirdi. Düzenlenen  davete Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu, Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Fatih Uğurlu çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Arif Erdal; “ Biz, Yeniden Refah Partisi kurulalı 3 yıl oldu. 3 yıl içerisinde 81 ilde ve 7 bine yakın ilçede teşkilatlandık. Çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz” dedi .

FATİH ERBAKAN, SİYASETİN İÇİNE DOĞMUŞTUR
Toplantıya katılım sağlayan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Fatih Uğurlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın bir başbakan çocuğu olduğunu ve siyasetin içine doğduğunu belirtirken sözlerine şöyle devam etti; “ Fatih Erbakan Bey’in geçmişinde bir şaibe yok. Tertemiz, genç bir lider. Bir siyaset donanımı mevcut. Genel Başkanımıza siyaset için yaşı çok genç diyorlar ama tam zamanında, vaktinde siyasete atılmıştır. Bugün sandığa gittiğimizde gönül rahatlığı ile oy vereceğimiz bir parti var  o da Yeniden Refah Partisi’dir” dedi Konuşmasının devamında medyanın kendilerine yer vermediğinden şikayetçi olan Uğurlu; “ Genel Başkanımıza diyorum ki ‘Patlama olacak’. Ulusal medya yakında bizi görecek çünkü bizim temelimiz Milli Görüşün temeli. Teşkilatlanmalarımızı tamamlayıp seçime hazır olmalıyız, canla başla  yönetime talip olmalıyız.” ifadelerini kullandı.


“DAVA SİYASETİ YAPACAĞIZ”
Toplantıda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Genel Sekreteri Suat Pamukçu; “Yeniden Refah Parti’miz 3 yaşına girdi. Tam 3 yıl önce bir Cuma günü, Hacı Bayram Camisinde Genel Başkanımız oradaki topluluğa hitaben dedi ki ‘ Bugün partimizi kuruyoruz. Bugüne kadar alternatif yok diyenlere müjdeler olsun. Artık alternatifiniz var.’ sözüyle başladı ve partimizi kurmuş olduk. Biz bu 3 yılda  teşkilatlanmalarımızı hızlandırdık ve seçime hazır bir parti haline geldik. Biz partimizi kurarken engellerle karşılaşacağımızı bilerek yola çıktık.  Biz diğer partiler gibi reel politik değil, dava siyaseti yapacağız. Siyasete zarafet ve nezaket getireceğiz. Biz samimi bir siyaset yapacağız. Bizim aldığımız tek güç samimiyetimiz ve Allah’ın yardımıdır.” dedi.

“ALTERNATİF YENİDEN REFAH PARTİSİDİR”
Konuşmasında mevcut hükümeti eleştiren Pamukçu, ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçildiğini ve bu sıkıntının sebeplerinin faiz giderleri ve israf olduğunu belirtti. Konuşmasında mevcut hükümet ile ilgili eleştirisini devam ettiren Pamukçu, Ayasofya Müzesi’nin Camii olması kararını, Türban konusu ve askeri vesayet ile ilgili çalışmaları doğru bulduğunu belirtti. Konuşmasını devam ettiren Pamukçu; “ Peki bu hükümet gidince yerine kim gelecek. İntikamcılar mı gelecek. Katı laikçiler mi gelecek. 28 Şubatta tanklara selam duranlar mı gelecek. Bu hükümetin bir alternatifi vardır o da Yeniden Refah Partisidir” dedi.


“YENİDEN REFAHA ULAŞACAĞIZ”
Öte yandan daha iktidara gelmeden halka yönelik hizmet etmeye başladıklarını belirten Pamukçu; “  Cumhurbaşkanı’nın İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesinde Yeniden Refah Partisi’nin dik duruşu Cumhurbaşkanı’nın imzasını çekmesine sebep oldu. Ayasofya’nın Cami olmasında da bizim etkimiz var. EYT mağdurlarının gündeme gelmesini sağladık. Yani biz daha iktidar olmadan halkımız için hizmete başladık. Aynı 1’inci 40 yılda olduğu gibi nasıl tırnaklarımızla gelerek hükümeti aldıysak, 2’nci 40 yılda da tırnaklarımızla, teşkilatlarımızın gücüyle ve halkımızın desteği ile yeniden başaracağız. Yeniden Refah Partisi ile yeniden refaha ulaşacağız inşallah” dedi.  

“PARTİ KAPATMAYA KARŞIYIZ”
Toplantıya katılan Gazetekale.com imtiyaz sahibi Kadir Yahşi’nin “ HDP’nin kapatılma süreci hakkında görüşleriniz nelerdir” sorusuna yanıt veren Pamukçu; “ Biz parti kapatmaya karşıyız. Suç şahsidir, partiye mal edilemez. Geçmişte bizim de partilerimiz kapandı. Şahıslar cezalandırılmalı, partiler değil. Şu an HDP’yi kapatmak demek, PKK’nın ekmeğine yağ sürmek demektir.” dedi

İlginizi Çekebilir

Akaryakıta indirim göründü

İlginizi Çekebilir

Sadettin Saran Başkanlık İçin Kesin Kararını Duyurdu!

İlginizi Çekebilir

43 ilin geçiş güzergahında otobüs denetimi: Sürücüler tek tek uyarıldı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

24539

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#