• Dolar
    32.507
  • Euro
    34.978
  • Ç.Altın
    4.084
  • Altın
    2.430
KIRIKKALE
28°
02:55

İkindi'ye Kalan Süre

KÜLTÜR MÜDÜRÜ GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLDİ

Milletvekili Vahit Kiler’in 5 yıl danışmanlığı yaptığı bilinen İl Kültür ve Turizm Müdürü Ramazan GENCAN için harekete gecen Kültür Bakanlığı yetkilileri ‘Gencan' bu gün itibariyle görevden el çektirildi’


 

Hakkında çeşitli şikayet ve olumsuz hareketlerden dolayı çok sayıda şikayetler üzerine harekete gecen Kültür ve Turizim Bakanlıgı GENCAN a bu gün itibariye geçici görevlke 3 aylıgına bakanlıga çekilirken konu hakkında geniş çaplı birde soruşturma başlatıldı.

Müdürlük bünyesinde önümüzdeki günlerde başlatılacak soruşturma neticesinde bir kaç kişininde görevden alınması veya başka illere tayin yapılması bekleniyor.

Dün AK Parti yetkilileri tarafından yapılan kısa açıklamada 'Devlet konunun üzerinde, gerekli takikat yapılıyor. sonuç alınması anmeselesi' denilmişti. Açıklamanın üzerinden 24 saat geçmeden konu hakkında geregi yapılarak Müdüre görevden el çektirilerek geçici görevle bakanlığa çekildi.

 

İlginizi Çekebilir

Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Kırıkkale'yi ziyaret etti

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de Jandarma personeline görme engellilerin yaşadığı zorluklar anlatıldı

İlginizi Çekebilir

Tüfekle oynarken arkadaşını öldürdü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

59708

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#