• Dolar
    32.340
  • Euro
    35.116
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.308
KIRIKKALE
21°
00:9

Yatsı'ya Kalan Süre

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, metrelerce savruldu

.


Kırıkkale’de bir sürücüsünün yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı otomobil, bariyerlere çarparak metrelerce savruldu. Hurdaya dönen otomobilde ağır yaralanan 2 genç, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Kaza, Kırıkkale’de D200 karayolunun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin S. idaresindeki 71 ACG 762 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün yola fırlayan köpeğe çarpmamak için manevra yapmasının ardından bariyerlere çarpıp takla attı. Yaklaşık 80 metre savrulan otomobildeki sürücü Hüseyin S. (23) ile yanında bulunan Aleyna Nurten A. (25) yaralandı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan iki genç, itfaiye ve sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden kurtarılarak sedye yardımıyla ambulansa taşındı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan iki yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka kaldırıldı.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale’de DEAŞ operasyonu!

İlginizi Çekebilir

AK PARTİNİN BAŞKANI PEHLİVANLI

İlginizi Çekebilir

BARAN ’’TARİH OLACAKSINIZ’’

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37713

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#